חקר שוק

חקר שוק

שלום לכולם, אני מעונין להקים עסק בתחום פיתוח תוכנה ומכירתה (כן, דוקא בימים טרופים אלה). הענין הוא שאני מעונין למכור את התוכנה דרך האינטרנט למדינות זרות דוברות אנגלית. לשם ביצוע הליך חקר השוק והמכירה החלטתי שיכול להיות לי זול ונוח לעשות זאת דרך הדוא"ל. לפיכך אני רוצה לדעת האם ישנן חברות מסחריות ושאינן מסחריות בארץ, שמוכרות רשימות דיוור מסחריות שמכילות כתובות דוא"ל זרות, ואם זה בכלל חוקי פה. אשמח לקבל התייחסות מהירה שרון

צפיתי באתר

רובי שלום, ניסיתי להתחיל בלינק שנתת לי. יש שם אכן נושאים רבים טובים ומענינים, אבל ספציפית לענין שלי לא מצאתי דף, שיסביר אם אתם מפנים לחברות, שמספקות רשימות דיוור אלקטרוניות, כלומר כתובת דוא"ל של ממש, כולל של אנשים פרטיים, או שאתם אפילו עושים זאת בעצמכם. לפיכך אשמח לדעת, אם השירות הזה קיים אצלכם ואיפה אני מקבל מידע עליו. קופרין

כתובות דוא"ל מסחריות

הבנתי שאתה רוצה כתובות דוא"ל זרות מחברות בארץ ? למה מחברות בארץ? יותר הגיוני שתמצא זאת מחברות בחו"ל . השאלה היא , האם אתה רוצה כתובות של עסקים , או אנשיפ פרטיים ? אם זה עסקים , אז דרך מנוע חיפוש לפי נושאים מקצועיים תמצא את האתרים של עסקים ושם יש את הדוא"ל שלהם . אם זה אנשים פרטיים , אמור , ואמצא לך חברות בחו"ל שמוכרות זאת , בדרך כלל למי שעוסק ב : mlm - multi level marketing net marketing

כתובות דוא"ל מסחריות

שלום בני, אני מעונין בדוא"ל של אנשים פרטיים וחברות מסחריות כאחד. מובן, שאני מעונין לקבל אותם לפי חתכים, שבבוא העת אני אחליט מהם, אבל מובן שיכללו בהם מין, גיל, אזור מגורים וכדומה. אשמח לדעת אילו מנועי חיפוש מעניקים זאת. הסיבה, שרציתי שהחברות, שמוכרות מידע שכזה, תהינה מקומיות נובעת מסיבות של אמינות, שכן מי מבטיח לי שחברה זרה, שאותה אינני מכיר, תמכור לי רשימת דיוור שהיא אמיתית (לא מכילה כתובות מזויפות) ולא פחות חשוב מזה - אכן אפקטיבית ולא מיושנת? מעבר לכך, עוד בעיתי בעיני הוא ענין השבת תשלום במידה ולא אהיה מרוצה מהשירות שלהם, דבר שהוא יותר מעשי עם חברה מקומית. יחד עם זאת, אינני פוסל חברות זרות לענין זה, במידה והן אכן חברות מוכרות ואמינות, שניתן לקבל מהן שרות טוב למרות המרחק הגיאוגרפי. קופרין

tevagil

New member
זה לא חוקי

שליחת דואר למי שלא מעוניין בכך ולא ביקש ממך זה לא דבר חוקי. הראשון שיתלונן נגדך יביא לסגירת האתר או האימייל שלך. דבר זה יגרום לך מורת רוח והפסד כספי. אני מציע לך לנסות למכור דרך EBAY או לפנות לאינדקסים או מנועי חיפוש כדי לפרסם את האתר שלך. המחירים מתחילים מ 500 דולר.

ופה בדיוק ההבדל שאני מחפש

ידידי, אני מודע לבעית ה-Spamming. אני לא מחפש להיות Spammer, אלא לשלוח דואר פרסומי, לאנשים, שהצהירו, שהם מעונינים בכך. על בטוח, שיש חברות שכן עושות זאת בצורה חוקית, אם לא בארץ אז בחו"ל. אז לפיכך קח זאת לשימת ליבך. קופרין

דוא"ל בארץ

תוכנה לחיפוש ושליחת הודעות מפתחת ומשווקת תוכנה לאיתור ומשלוח ממוקד של כתובות דוא"ל מערכת שיווק המאפשרת להגיע למספר רב של לקוחות באחוזי חשיפה גבוהים ,בזמן הקצר וביעילות. חיפוש: מקור החיפוש: אתרי אינטרנט ופורומים. אפשרויות חיפוש : חקירת אתר לעומק כולל קישורים. חיפוש לפי מילות מפתח , רמת חיפוש לפי הגדרת המשתמש. העדפות: ציון קבוצות נבחרות ולא רצויות. מניעת כתובות כפולות: כתובת שהתקבלה פעמיים ויותר מוגדרת ככתובת כפולה ומופיעה במאגר הנתונים רק פעם אחת , אם הכתובת מופיעה בקטגוריה אחת לא תופיע בקטגוריה אחרת. תוצאות חיפוש: תצוגה: הצגת הנתונים לפי כתובות או פקסים איתור דף : הקשה על רשומה שהתקבלה תציג את הדף ממנו נלקחה. אגירת נתונים : ניתן להעביר תוצאות חיפוש לספר הכתובות של המשתמש. משלוח: שיגור דואר : שיגור הדואר נעשה בפעולה אחת קצרה ) Word (ניתן ליצירה ב- HTML מסמך לתפוצה: הפרסום בדף ספירת קולות: מתקיימת ומוצגת ספירת נמענים אשר פתחו את הדואר שהתקבל אצלם. שרת דואר : בזכות שיטת השיגור המיוחדת, אין תלות בשרת הדואר בעת המשלוח. וניתן לשלוח דואר ללא הגבלה. חסימת כתובת: נמען שאינו מעונין בדואר מוזמן להקיש בשולי הדף כדי לא לקבל דואר Mail Finder ממערכת להזמנות והדגמות : 056-551319 טל´ 5615668 03- פקס 5620031 [email protected] טברסקי 8 תל אביב --------------------------------------------------------------------------------

למעלה