חרא לי !

סוודרית

New member
חרא לי !

אני באחת התקופות הכי מגעילות בחיים שלי רע לי מגעיל לי יש לי מועקה ענקית בלב אני שונאת את עצמי אני כועסת על עצמי אני מתעבת את עצמי אני לא יכולה להתאבד כי זה לא יפה ואין לי כח לעשות רע להורים ולחשוב שיקברו אותי במקום רחוק מחוץ לגדר (ראסמי כרגע שיקברו אותי מצידי בגינה ליד הבית על הזין שלי) ממש קשה לי ברמות אני לא אתחיל לפרט למה כי זה אוסף של דברים קטנים וענקיים יחדיו אני באמת לא בוכה סתם זהו מקווה שיהיה טוב (מדברת אל מי קצת בתקווה שזה יעזור)

בלקר

New member
../images/Emo201.gif

תחשבי על זה כך-כל דבר בחיים בסופו של דבר חולף, תקופות טובות וגם רעות. ולי אישית המחשבה שהכל זמני נתנה הרבה כח להמשיך הלה ולנסות לשפר את המצב. בסופו של דבר כל דבר רעה הופך לחוויה מהעבר שלומדים ממנה משהוא, על אצמך על איך צריך להתנהג במצבים שונים, אבל תמיד לומדים משהוא שיקל את העתיד.

וואלה... אצלי דווקא הכל דבש וסוכריות קופצות..

מה אני אגיד לך... אני דווקא באחת התקופות הכי יפות בחיים שלי.. מתעוררת בבוקר למציאות ולעולם יפה שאין כמוהו, מתי שבא לי ולא לצליל שעון מעורר מזויין, לא עצבנית בכלל, עם חיוך מאוזן לאוזן, מביאים לי קפה ועוגיות עד למיטה... אמא שלי בריאה לחלוטין, זה סתם נדמה לי.. גיסי לא גוסס מסרטן והרופאים סתם מבלבלים לנו ת'מוח כשהם אומרים שהוא עומד למות בקרוב... אין לי שום בעיות ושום פחדים בכל מה שקשור למערכות יחסים ומחוייבות, הפסיכולוגים האלה, אני אומרת לך.. רק יוצאת מהבית - נופלים עלי שטרות של כסף מהשמיים והכל פשוט סבבה אגוזים, בוטנים ובמבה. אם את מתה מקינאה, אני מוכנה להתחלף איתך... רק תגידי.. :(

את משווה?

2:0 לנו בדקה 17, 3:2 לאויבים בסוף. זה רע, זה חרא! סווד, קבלי
, אמיתי כזה. בימים מלאי ג'יפה צריך להתמקש בדבר היחיד שתמיד מחייך אותך. אין איזה אחיין ממכר שאפשר לשאוף אותו באהבה?

בלקר

New member
3-0 לנו

ולבית"ר 0-0 דקה 83.... לחלקינו החיים די טובים דווקה.

סנופה

New member
כל הזין

וזה בכלל לא מנחפ לדעת שלא רק לך חרא, אני יודעת. מה שטוב בתקופות מגעילות כאלה זה העובדה שבד"כ במקודם או במאוחר הן נגמרות ומפנות את מקומן לתקופות טובות ומאושרות הרבה יותר. תהיי חזקה!!!

יפה שלי.

מאוחר מידי להתקשר עכשיו אבל בבוקר נדבר... בנתיים, רק שתדעי שאני חולה עלייך!! ברמות מטורפות!! ואולי תנסי לקחת איזה יומיים חופש מהעבודה ולהדרים אליי? מבטיחה לפנק אותך! חוץ מיזה, את בלונדינית. כמה כבר יכול להיות קשה לך???

התמ-ים

New member
חורה לי שחרא לך

אם היית מתלוננת בקיץ, אני יכול להבין, סוודר בקיץ זה לא נעים. אבל הקיץ מאחורינו (לפחות היום) והחורף לפנינו (אני לא באמת מאמין לחזאים), דווקא עכשיו צריך להיות לך אחלה !

אמממ...סוודרית?

יש לי ניחוש, את בגיל העשרה?? אאה כן?? אההההההההההההה אז שטויות כפרה, זה עובר, גם לי היה...יש מידי פעם עדיין, אבלך שטויות זה הצטמצם ליום יומיים בחודש -חפיף...העיקר שאת צעירה עדיין!

למעלה