חרא לי

יוני 2

New member
חרא לי

מה עושים אם יש מפקד בןזונה? איך מתלוננים בלי לפחד מנקמה? איך מתגברים על ההשפלה? עד כמה אפשר?

ש-ב-י

New member
היי יוני...

תראה, הצבא פועל על פי דרגים היררכיים בד"כ... אם יש לך בעיות עם המפקד שלך, תפנה לסמ"ח (סגן מפקד חטיבה) שזה בדרגת סמל ראשון בד"כ, אם זה לא עוזר, תפנה למ"מ שלך, אם זה לא עוזר אז תפנה לסמ"פ, אם זה לא עוזר אז למ"פ, אם זה לא עוזר אז לסמג"ד, ואם זה לא עוזר אז למג"ד, ואם עדיין זה לא עוזר למרות שהמג"ד הוא בדרגה הכי גבוהה, יש לך את נציב כבילות החיילים ששם תוכל להתלונן עליו, ותגיד להם שהלכת לכל האנשים עם כל הדרגות מהנמוך לגבוהה, ואף-אחד לא עזר לך, ותגיד לו שם שאתה מפחד מנקמה, ותסביר לו את מה שעושים לך, ואני חושב שזה אמור לעזור!!! אם היה לי את הטלפון ו/או הכתובת של נציב כבילות חיילים הייתי בכיף נותן לך, אבל אין לי את זה!!! אז מצטער!!! יום כתום!!! שבי השבלול!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יוני יקר...

מה עושים? קודם כל מדברים.. מנסים להבין... וחושבים יחד...איך מתמודדים. יש בצבא אופציות להגשת תלונה בעיקר האופציה של נציב קבילות חיילים. את האפשרות להתלונן יש... לגבי הפחד- קשה לדעת..פחד הוא תחושה טבעית במצבים של חוסר וודאות. אם תספר לנו יותר, על מה התלונה.. או מה בדיוק קרה- נוכל לחשוב יחד על התסריטים האפשריים ולהתכונן להכל.. ולגבי ההשפלה- גם כאן, עצתנו היא לדבר. לא להחזיק בבטן... להוציא כמה שיותר- אנחנו מאמינים שאם תוציא את זה תשתף בזה- תרגיש פחות לבד עם זה וזה יכול להקל...אפילו מעט. אם תרצה, בוא לשיחה אישית איתנו. ננסה לעזור כמה שנוכל להתמודד עם מה שאתה עובר. אתה יכול כמובן, להמשיך ולשתף אותנו כאן, במה שקורה. מצטערים שאתה חווה תחושות כל כך קשות מחזקים את ידך... אנחנו כאן, מקשיבים.

למעלה