חרא של פורום לא עונים פה על ששאלות בכלל

ran_ran

New member
זה יותר גרוע ממה שאתה חושב...

לא רק שלא עונים פה, אלא גם מתי שבסוף כן עונים, התשובות חסרות כל בסיס ולא מקצועיות, נכונות, קשורות לנושא ובדוקות. אני לא יודע מי זה ה``אפטר`` הזה, אבל אין לו שום קשר לצבא ו\או ידע בכל מה שקשור לצבא!!!. סתם דוגמא...: אני שאלתי מה זה ``צו בדיקת כושר לשירות``, הוא ענה לי שזה סידרת בדיקות (ראייה, שתן, וכו`). למזלי ביררתי גם בטלפון עם הצבא מה זה, והם אמרו שזה שיחה עם קצין בלשכת הגיוס , כאשר הנושא הכללי שלה הוא גיוסי. מצא את ההבדלים... הכל מנוהל פה כמו שכונה ויכול לפגוע בצעירים רבים שמחפשים מקור מידע אמין!!!, ההצעה שלי היא: תתקשרו לצבא ותשאלו אותם, לא תמיד קל להשיג אותם, אבל זה שווה!. 03-5306000

תגובה

זו ממש חוצפה מצידך! אף אחד לא מחייב אותך לשאול אותם כלום ואתה ממש לא חייב להסתמך על מה שהם כותבים. נכון שלוקח להם זמן לענות על השאלות, אבל עדיף מכלום. גם על השאלה שלי עדיין לא ענו, אבל אני לא יוצאת ביציאות ``איזה פורום חרא``. לא טוב לך, לא צריך! צריך רק לעודד אתרים כאלה, כי הם רק בשבילנו, ולא בשבילהם. כסף הם ממש לא מקבלים על זה. אז תחשוב על זה טוב טוב. והתגובה הזאת לא באה להכעיס אותך, אלא רק להבהיר לך מס` דברים. טוב? אז שיהיה לך גיוס סבבה, למרות שלא עונים לך על השאלות... קח את זה בקלות...עוד אחת שלא ענו לה על השאלות.

ran_ran

New member
את ממש טועה!

1. האתר של תפוז ויש בו את הפירסומות שלהם אז זה אומר שהם מרוויחים מזה משהו ולכן גם משלמים לאנשים שעונים פה על שאלות או עושים כתבות. בדוק. 2. שיענו גם אחרי חודש אם הם רוצים, הטענה שלי היא שהם עונים תשובות לא מקצועיות, אם הם לא יודעים משהו בטוח שלא יטעו סתם אנשים!, זאת חוצפה!!!. ברגע שיש מנהל פורום שהוא עונה על שאלות אז אני מצפה ממנו לדעת את הנושאים (בייחוד אם הוא עונה!), בגלל זה אנשים סומכים על התשובות האלה.

שלום ran ran

היי לך! עדיין, תגיד תודה שיש בכלל אתר כזה שדואג לך! וחוצמזה, ממש לא התחלתי לנהל שיחה על הכסף שהאתר עושה, כי זה הדבר האחרון שמעניין אותי ונוגע לי. ודרך אגב, עושים ממש מליונים מפרסום באינטרנט, אולי כדאי שנפתח עסק של פרסומות באינטרנט ביחד, נהיה עשירים!!!(כן,כן, זה נאמר לגמרי בציניות). ביי לך,רגזני.

after

New member
התנצלות

אכן נתנו לך תשובה שגויה ואנו מתנצלים על כך. אנו משתדלים לתת תשובות מדויקות ואמינות, אך גם אצלנו קורות לפעמים טעויות. נשמח לענות לך בעתיד אם יתעוררו שאלות נוספות. צוות אפטר.

זומבי היקר

חשוב לנו להסביר לך מה שרוב הגולשים כבר הבינו. צוות אפטר מתמקד בשאלות הכוונה וייעוץ המבוסס על הרקע הצבאי והמקצועי שלנו(הקש על איגרת לגולש בדף הפתיחה) וכן על פעילותנו במאה וששים בתי ספר תיכוניים ברחבי הארץ. שאלות בנושאים אינפורמטיביים או בנושאים מסווגים(מודיעין לדוגמא) אינן בטיפולנו אך סביר כי גולשים אחרים יענו לך. בהצלחה, צוות אפטר.

למעלה