-חרא-

Hezi The One

New member
לאן נעלמה התגובה שלי@#?^#$^

בכל מקרה, מהיר מדי,לדעתי דבילי מדי לעשות מפגש מהיום להיום,לא הבנתי מה בוער? תעשו אחרי ניצנים

elezrit

New member
-חרא- ../images/Emo32.gif

מממ.. זה מםפריע למישו שפתחתי אוף...? אוקע.. הכל חרא...!! גם לאף 1 מהמפגשים אני לא יכולה לבא..:(:(:(:( (לבנתים..) וההורים שלי מעצבני אותי.. ו.. עכשיו ניצנים מוטל בספק..כ כי חברה שלי דופקת לי ברז...!!!! ואתם יכולים להיות עכשיו שמחים!!!!! כי יש אנשים יותר אומללים מכם..!!
שבוע מעולה..! נקווה שיהיה.. אור.

Sheygets16

New member
יש גם אנשים שיותר אומללים ממך,

תיהיי בטוחה. אני מקווה שאלה הצרות הכי גדולות שלך. :] בכל מקרה, יהיה טוב בסוף. תרגישי טוב.

פרקשון

New member
גם אם את לא באה לכל המקומות הנ"ל

תנסי להפיק את המיטב מהחופש ותראי מפגש אין בכל מקרה אני ובן רק הולכים לים בהצלחה

שמעי

בקשר למפגשים, לא נורא. זה לא יהיה המפגש האחרון, יהיו עוד מלא. המפגש מחר לא יתקיים, אני בכלאופן לא הולכת. למיטב דעתי רק עידן ובן. ובשביל זה לא צריך מפגש [
] הורים מעצבנים זה לכל אחד.. :( זה פשוט מכה
ניצנים - למה חברה שלך לא באה ? לאיזה ימים את הולכת?

elezrit

New member
התכנון היה

לעברי לידר ושייגעצ... גם למשינה.. אבל לא הצלחתי להשיג כרטיסים.. ולעברי לידר היא לא יכלה בהתחלה.. אז השגנו רק לשייגעצ.. עכשיו נתקעתי עם עם 2 כרטיסים של עברי ביד (סיפור ארוך ומסובך) והיא לא הולכת בגלל אמא שלה.. אבל הקטע הוא שהיא אפילו לא מנסה לשכנע אותה...

elezrit

New member
לא בטוח..:(

כי אין לי עם מי.. אמא שלה לא מסכימה לה..:( והיא אפילו לא מנסה שלכנע אותה.....

elezrit

New member
היא

לא רוצה אפילו לנסות.. כאילו המ שאמא שלה אומרת קדוש.. ולדברים אחרים היא כן מתווכחת איתה.. והיה לי כ"כ ברור שהיא כן תבא בסוף...:( כי היא נורא נורא רצתה.. אחרי שהרעלתי אותה איזה חצי שנה עם שייגעצ...

Sheygets16

New member
אגב אילת,

שמתם לב שהם מופיעים באילת ויום אח"כ בניצנים? בטח בונים על נופש בדרום. :]

למעלה