ת תפוז אנשים מודיע New member 6/7/05 #38 היום בתפוז אנשים ../images/Emo39.gif דב הכהן, סגן מנהל הספריה במכון "יד בן צבי" בירושלים מתארח הערב בשעה 21:00 בפורום שורשים משפחתיים. האירוח יעסוק במקורות למחקר יהודי המזרח בספרית המכון. מחר בשעה 9:00 בבוקר יתארח בפורום הריון ולידה גיל עדני מחברת מדיסל המתמחה בשימור דם טבורי ויענה לשאלות הגולשים בנושא פורום למען הקהילה בתפוז שוב נחלץ לסייע, ואנו זקוקים לעזרתכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56349335
היום בתפוז אנשים ../images/Emo39.gif דב הכהן, סגן מנהל הספריה במכון "יד בן צבי" בירושלים מתארח הערב בשעה 21:00 בפורום שורשים משפחתיים. האירוח יעסוק במקורות למחקר יהודי המזרח בספרית המכון. מחר בשעה 9:00 בבוקר יתארח בפורום הריון ולידה גיל עדני מחברת מדיסל המתמחה בשימור דם טבורי ויענה לשאלות הגולשים בנושא פורום למען הקהילה בתפוז שוב נחלץ לסייע, ואנו זקוקים לעזרתכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56349335
D dsol New member 6/7/05 #39 אנשים ! עומר עבר טסט ראשון ~! מזל טוב עומר !!! ותזכור אסור לדבר ב בנסיעה
N Nostalgic Savage New member 6/7/05 #43 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif תודה =)
E Extraordinary Girl 8 New member 6/7/05 #44 מזל טוב!!!! ווואו! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
E Extraordinary Girl 8 New member 6/7/05 #45 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifפורום לאינפקציה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל מי שמכור [כמוני] לאינפקציה מוזמן!!!
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifפורום לאינפקציה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל מי שמכור [כמוני] לאינפקציה מוזמן!!!
נ ניו יורק רפיח New member 7/7/05 #52 והכל ביחד כמובן עם הפסקה בים באמצע..אני לא כזה מטומטם שאלך בסיבוים...חוץ מהפינסקר-ביאליק...הייתי חייב לבדוק משו(וזה לא היה כיכר ביאלי) (אל תגלו אם אתם יודעים מה)
והכל ביחד כמובן עם הפסקה בים באמצע..אני לא כזה מטומטם שאלך בסיבוים...חוץ מהפינסקר-ביאליק...הייתי חייב לבדוק משו(וזה לא היה כיכר ביאלי) (אל תגלו אם אתם יודעים מה)
E elezrit New member 7/7/05 #59 :-O כ"כ הרבה..!??! זה נראה ממש ממש המוווןןן כמה ק"מ יש פה..?? דרך אגב עכשיו חזרתי ממש מהאזור הזה
נ ניו יורק רפיח New member 7/7/05 #63 7 וחצי הטיילת היה 2 וחצי וכל השאר 5...יכולתי לקצר אבל הייתי חייב לבדוק משהו
E elezrit New member 7/7/05 #64 כשאני אלך 7וחצי קילומטר.. ממ.. אני לא אלך 7 וחצי לקילומטר.. סבי להניח..
ש שוקולד למריחה New member 7/7/05 #53 ../images/Emo3.gif אתם מודעים לעובדה שיובל מנדלסון הילך לו בביניין האופרה היום בסביבות.. 7. יש מצב שהוא רצה "לפגוש בטעות" את הפורום שלו?
../images/Emo3.gif אתם מודעים לעובדה שיובל מנדלסון הילך לו בביניין האופרה היום בסביבות.. 7. יש מצב שהוא רצה "לפגוש בטעות" את הפורום שלו?