-חרא-

פרקשון

New member
חחחח בן

ב18:55 הייתי עסוק בלרוץ יחף לשוק כי שם האוטובוס שלי והוא יוצא ב19:00 יובל החרא

elezrit

New member
מה........?!?!?!??!?!?!?!?

עכשיו חזרתי משםםם!!!!! ואני נמצאת פעם בשנה בת"א.. כאילו הייתי ממש ליד.. בקאמרי... מ-8.. ואיך לא ידעתי שאתםשם...? יוווו, הייתי ריכה להיות שם שעה קודםם

elezrit

New member
למה....?

לאאאאאאאאאאאא שלא תעזי לעשות את זה!! להיות זאת התשובה!

ברגע זה אני שונאת כלכך הרבה אנשים

כלכך הרבה פגעו בי כלכך הרבה שונאים אותי אם הם ימותו אני לא אבכה, אני אחגוג הלוואי שימותו כבר כולם וגם אני בינהם

Sheygets16

New member
פחח בחזרה,

אם אף אחד לא יכול לעזור, אז מה את רוצה שאנחנו נעשה? ההודעות שלך כבר מזמן עברו את גבול הצומי. פתחי בלוג ושפכי את הלב או שתמצאי מישהו שמוכן להקשיב לצרות שלך. כולם פה כבר איחלו לך שתרגישי טוב ואמרו לך שבסוף הכל יסתדר, דיי כבר עם ההודעות "אני רוצה למות" האלה. זה לא יוביל אותך לשומקום. קחי שאכטה ותירגעי.
בגאד :]

:\

פשוט הייתי חייבת להוציא את זה, זה הכל יש לי כבר בלוג וגם שם כתבתי טוב לא משנה את לא תביני.. הלוואי שזה היה רק צומי

הם יכולים לעזור

הכל תלוי בגישה לדברים..אם תלכי עם הראש בקיר...ובגישה כזאת...אפחד לא יוכל לעזור לך, לא תוכלי לעזור לעצמך, וסתם חבל..

תראה..

אני לא סתם אומרת שאף אחד לא יכול לעזור זו בעיה שאני הבאתי על עצמי, ושמועות אי אפשר לעצור לא חשוב..:\\

Hezi The One

New member
וואי אני חתיכת בנזונה$^$#^@^#$&%

(וגם צומי אבל לומשנה) בכל מקרה,רציתי להתפרק:]

חזי^#$@#$@#

אמרתי לך אתה באמת בנזונע אבל עזוב אותך זה היה בעבר וכמו שאני אוהבת להגיד אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה אז צא מזה
אבל טוב נו אם זה עזר לך להתפרק

elezrit

New member
יווווו בןבן

אני ממש ממש מצטערת על ההודעה ההקודמת.. זה היה לפני שנכנסתי לקישור.. סורי בנצ'..

למעלה