חרא!

Fire Wolf

New member
חרא!

טוב אני פשוט נענשת על הטיפשות שלי...אתמול התעצלתי לבשל לי ארוחת ערב אז החלטתי להזמין אוכל KFC- עוף מטוגן ( ממש בריא ולא קשור לדיאטה שלי כלל). בקיצר קמתי בבוקר עם בחילות ושלישולים והספקתי גם להקיא מה שנראה כחלק מהאוכל של אתמול בלילה ועוד יש לי חום (38). התקשרתי לרופאה שלי והיא רוצה שאגיע למיון לעשות בדיקות דם ומלחים כי אני בדיוק 10 ימים אחרי הטיפול בציטוקסאן- איזה כיף לי! אני מקווה שלא אתאשפז, אני מחכה עכשיו לבעלי שיחזור מהעבודה לקחת אותי למיון ונראה מה יקרה. אני מקווה מאד שלא חטפתי סלמונלה מהעוף.... דונה

gaia20

New member
הי דונה

אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב מהבוקר
את בוודאי יודעת שחום זו אחת התופעות לוואי של הציטוקסן....(עקב פיצוץ במערכת החיסון שלך
) אבל מוזר שזה הגיע רק אחרי 10 ימים...אני זוכרת שאצלי יומיים שלושה אחרי הטיפול, התחיל לעלות לי החום, כמובן שמעולם לא עלה מעל 38. בכל מקרה, תעדכני אותנו מה קורה.

Fire Wolf

New member
סוף טוב

טוב לא אישפזו אותי אבל טירטרו אותי המיון במשך 11 שעות! ראיתי פנימאי, כירוג ואף שלחו אותי למיון נשים לראות גניקולוג לוודא שזה לא משהו מהסגנון. בקיצר אחרי כול החרא אמרו- acute food posioning דה כאילו לא ידעתי. אבל לפחות ה3 פעמים שלקחו לי דמים חזרו נורמליים, הפקטור שלשמה הלכתי למיון בהתחלה. חוץ מהעובדה שהקיבה שלי דבוקה לגב אני בסדר- עייפה אבל יעברו. המעי עדיין רגיש כך שממש צריך להזהר עם מה שנכנס לתוך הפה. דונה

Fire Wolf

New member
הבהרה רפואית

הצורך לעשות ספירת דם לאחר 10 ימים מטיפול הציטוקסאן הוא בגלל שרק אז הוא מגיע לפעילות המקסימילית שלו ואז אם יש , יראו ירידות בספירות.

ל3

New member
הי דונה

צר לי לשמוע שהיית במיון אתמול - שנינו עברנו את אותה "חוויה" במרכאות כפולות. אני שמחה לשמוע שזה לא מהלופוס. תשתי המון המון גם כדי להחזיר נוזלים וגם כדי לשתוף את הכל. תה זה מעולה וגם קולה. אם יש שילשול כדי אורז ובמיוחד לשתות את המים שלו. גם תפוחי אדמה ומרק קל כמו עוף זה טוב תרגישי טוב שולחת לך חיבוק שירי

גמני קיבלתי לפני כמה ימים פלייר

של KFC.... נראה טעים, אז שמרתי לבינג' הבא... אבל עכשיו כשקראתי את סיפורך, מיד היאורה אני משליכהו!!! פויה, KFC!!! תרגישי טוב, מתוקה

1ט ל י

New member
גם אני הרגשתי פיכסה אחרי

הפעם האחרונה שאכלתי שם, בדיוק לפני חודש ויום... יותר מידי שמן ומלח. באאאא

gaia20

New member
אני בכלל לא מכירה את המקום הזה

איך זה שכולם מכירים ואני לא?
אני בטח צריכה לצאת יותר...

למעלה