חרבוש אחד שווה אלף מילים(בערך...)

Apikachu L

New member
חרבוש אחד שווה אלף מילים(בערך...)

א. אני חרבשתי ציור. הוא גרוע. ב. הלכתי להתקלח וחשבתי עליו. ג. המצאתי משחק טפשי. במיוחד כי במשחקים שלי כנראה תמיד משהו לא בסדר, כי בסוף אף אחד לא משתתף. מילא. מה עושים? יש ציור דפוק שציירתי. ראו משמאל. מאחורי החרבוש יש סיפור. מה שעל גולשי פורום דיג'ימון לעשות הוא לכתוב אותו. העניין כזה: או שכל אחד כותב כמה שורות ואז מחכה שמישהו אחר ימשיך, מוגבל בין 5 ל10 הודעות. אבל זה בעיתי, כי זה יתקע. רעיון שני, שכל אחד יכתוב מה שעולה לו בראש. אחר כך מרכזים הכל במאמר אחד, אם תחשבו שזה ראוי. אם לא, בזבזתי מקום על השרת של תפוז, וזה לא נורא. ואז מישהו שם ציור/תמונה מפרק/פאנארט או סתם סיטואציה כתובה, והכל מתחיל מחדש. אישית, אני חושבת שכדאי לשלב. מי שירצה יכתוב משהו קצר, בסביבות האלף מילה, לא מרשה הרבה יותר, מרשה הרבה פחות, ומי שירצה שיכתוב התחלה, ומישהו אחר ימשיך. מישהו רוצה להשתתף?

אני חושב שיותר אנשים יאהבו את

הציורים והמשחקים שלך אם תפגיני קצת ביטחון עצמי. או לפחות...תפגיני חוסר ביטחון עצמי בצורה קצת פחות...מופגנת...או משהו... אה, וכאן מיוטיסמון נמצא בגיהנום. כן, כן, הוא הגיע לגיהנום אחרי שהדיג'יגורלים הרגו אותו בסוף העונה השנייה, אלא שקן כיפר על חטאיו והגיע לגן-עדן, ועכשיו מיוטיסמון מתגעגע. העניין הוא שהם היו נוהגים לקיים יחסי מין (בעצם, קן היה מקיים יחסים עם אוקווה, אבל זה היה בגלל שמאלו מיוטיסמון שלט בו והשתמש בגוף שלו, כי לא היה לו גוף משל עצמו) ועכשיו הוא חסר למיוטיסמון, ונמאס לו ל...אמ...לשפשף o_O

Apikachu L

New member
אתה אמור להפוך את זה לסיפור.

לא לתיאור מצב. ראה זאת כתרגיל כתיבה.

Digi Lista

New member
אני בעד לנסות../images/Emo13.gif

ויאנה חבל שאתה מציגה דברים בצורה כול כך שלילית וחסרת ביטחון,הרבה פעמים דברים באמת לא מצליחים בגלל האופן בו אומרים אותם ולא בהכרח בגלל שהם לא טובים ואני חושבת שעצם זה שיזמת דברים כבר מוכיח ששווה לתת להם צ'אנסים מקסימום לא יתפסו(כמו שקרה עם מלא דברים שהצעתי)

למעלה