חרבות

Master Stav

New member
חרבות

סער בן החמש אוהב חרבות .....יש לנו לא מעט כאלו בבית טאי לא נוגעת בהן לא מעניין אותה ...ידה בת 7 כבר גדולה למשחקי חרבות כך אומרת לי והנה על השטיח .....בין כל הצעצועים במה תום בוחר פעם אחר פעם ? נכון ....חרב....סבא שלו אומר שהנה זו ההוחכה שהוא יהיה "גבר גבר" אני מתסכל עליו וחושב ...שיהיה מה שיהיה העיקר בריא ומאושר .... תום שלי ....

hag70

New member
טצךנו חרבות דווקא הולכות חזק

אבל אנחנו "רק" בני 6. אולי זה יעבור עד שנה הבאה
. חמוד אמיתי

Master Stav

New member
סער בן 5 וזה כבר 3 שנים ....

תום בן 11 חודשים ....וזה כבר חודש .... התחיל מוקדם עם הכיסוחים

schlomitsmile

Member
מנהל
שאלה שמעסיקה אותי כבר 12 שנה... כשבכורי היה בן שנה או פחות, טיילתי איתו ברחוב. הגענו לגן ילדים. נעצרנו והסתכלנו על האפרוחים המשחקים בחצר. מיד אצו אחדים לגדר. הבנות שוחחו איתי בנועם: זו התעניינה בן כמה התינוק, אחרת סיפרה בגאוה: גם לאמא שלי יש תינוק בבטן! ואחרת חייכה ואמרה:איזה חמוד! ואז הגיעו הבנים. התחילו לזרוק עלינו עלים וחול, ואחד אף קילל אותי:הלואי שהבתינוק שלך יידרס! מה שהטריד אותי במיוחד, היה ההבדל הקיצוני בין תגובות הבנים לבנות. הסתכלתי על תינוקי המתוק, ותהיתי:האמנם נגזר עליך להיות אגרסיבי? היום אני יודעת שלא, הוא אינו אגרסיבי. אבל אני גם זוכרת את חרדתי, כשהיה בן 3 או 4, כשראיתי אותו שולף מקל יבש מול הכלב הפלגמטי של השכנים, בתקיפות של אביר השועט אלי קרב; וזאת למרות שבמודע גדלנו אותו עד אז ללא כל צעצועי מלחמה... אז מה אתם אומרים? הטסטוסטרון אשם?

akavishon

New member
זה הגנים.. אנחנו דאגנו לקנות

לגדולה, כשהיתה תינוקת גם צעצועים של "בנים" - מכוניות בעיקר. היא לא הסתכלה אפילו לכיוון. כשהקטן נולד, מן הסתם רב הצעצועים בבית היו של "בנות" אני לא אשכח איך הוא זחל לעגלה של אחותו, הפך אותה והתחיל לשחק עם הגלגלים של העגלה. גם היום הוא נמשך לצעצועים של בנים - מקלות, כלי עבודה, מכוניות והיא בעיקר לבובות שלה.

hag70

New member
אין לי מושג. יש לנו ילדה אחת אז אין לי השוואה

הילדה שלנו מאד ומעולם נמשכה לצד הגברי כמו שהיא נמשכה לצד הנשי. יש לה צעצועים משני הכיוונים. נכון שבאופן מובהק יותר צעצועי בנות, אבל בהחלט גם צעצועי בנים. יש לה בגדי בנות ורדרדים ומפונפנים (אבל לא יותר מדי. שמלות "נורמליות" זוכרים?
) אבל יש לא מעט בגדי בנים שהיא מאד אוהבת.ביום יום היא מסתובבת עם בגדי בנים פרופר. היא לא אוהבת תסרוקות מיוחדות, רק באירועים מיוחדים. בקיצור - קצת משני העולמות. כנראה עניין של חינוך של הרגל ואישיות.

למעלה