חרדה בעבודה חדשה

חרדה בעבודה חדשה

שלום, אתמול התחלתי חפיפה בעבודה חדשה, שממש השתוקקתי אליה, זאת עליית דרגה לרמה של מנהל מחלקה. משום מה תמיד כשאני מתחיל עבודה חדשה, אפילו אחת שהיא בדיוק מה שחפשתי, אז יש את ההרגשה הקשה הזאת של חרדה, קשיים לישון בלילה, פחדים מכל דבר קטן וכו'. כעקרון אני אדם דיי בריא בנפשי, אין לי חרדות באופן קבוע. סתם רציתי לשתף, האם גם לכם זה קרה? האם יש לכם שיטות להקל על זה?

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

כמובן שיש חרדות כשעוברים לעבודה חדשה, ובמיוחד כשעולים גם בתפקיד. הייתי אומרת שזה לא נורמלי אם אין חרדות. יחד עם זאת כל אחד חווה את החרדות במינון אחר. ניראה לי שאתה לוקח את זה קצת קשה.
אני מציעה לך שאם זה יציק לך מאוד , אז כדאי שתיגש לרופא מישפחה ותספר לו. אני בטוחה שהוא יתן לך כדור הרגעה לימים הראשונים בעבודה עד שתרגיש יותר ביטחון.
בעבודה החדשה מכל ה
.

NATUSH29

New member
מוכר לי מאוד ../images/Emo25.gif

גם לי זה קורה כל הזמן. למרות שהבטחון העצמי שלי מרקיע לשמיים ואני מאוד בריאה בגופי ובנפשי - טפו טפו ... , אני חושבת שאני בעיקר מלחיצה את עצמי בכל פעם שאני מקודמת או מתחילה ג'וב חדש . זה לא קשור שהג'וב החדש טוב יותר , פשוט קשה לי לפרגן לעצמי ויש לי ביקורת עצמית מאוד גבוהה ותובענית. זה לוקח לי בדיוק שבועיים להירגע לגמרי . עד אז אני לא בוחלת ב-4 טיפות "רסקיו" על הלשון שמרגיעות קצת ( מבוסס על פרחי בך) וזה עוזר. בכל מקרה , בהצלחה !!!!!!!!!!!!!

תודה!!!! ../images/Emo24.gif שאלה נוספת בהמשך -

אני כבר כמה ימים בעבודה החדשה, ולאט לאט דברים מתחילים להסתדר. נכנסתי לעניינים, ועומדת בפניי דילמה: הבעלים של החברה סיפר לי שלאחד העובדים יש בעיית גישה והוא עובד לא טוב וגם היחסים שלו עם העובדים האחרים לא טובים, בגלל הגישה שלו. במקביל הוא אמר לי שהשכר שלו יחסית נמוך. מה עלי לעשות? כיצד אוכל לגרום לבחור להתחיל מחדש ברגל ימין איתי?

ANNAIS

New member
בנוסף לשיחה עם הבעלים

אותה את מתארת , האם העובד עם בעיות הגישה התייחס אלייך בצורה לא נאותה ? זאת אומרת , האם נתקלת בבעיות עם אותו עובד ?

עדיין אני בחפיפה

ואין לי הרבה אינטראקציה עם העובדים, אבל ניחשתי מראש שיהיו איתו בעיות, הוא כל הזמן לובש כובע עם מיצחייה בשביל הדיסטנס, כל הזמן עם אוזניות דבוקות לו לאוזניים, והוא נראה אנטי לכל מה שמסביב. הבעיות איתו הן אמיתיות, השאלה איך מתמודדים איתם.

למעלה