תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דרכון פורטוגלי
דיני עבודה
הורים למחוננים
אדריכלות
דיני מס הכנסה, מע"מ ומיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
המומחים
יועצים
טיפול CBT
חרדה בקשר לפגיעה בילדים
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="יאיר ישראל חרעוץ" data-source="post: 143907188"><p>אדוני. רודפות אותי הרבה פעמים מחשבות טורדניות שאני פדופיל ועלול לפגוע בילדים. רציתי להיות אומן ואקטיביסט והמחשבות האלו הורסות לי את החיים... אני נאבק בהן תמידית וזה מייסר אותי. נמאס לי מההרגשה העויינת הזו. זה מכאיב לנפש שלי והורס לי את היחסים עם סובבי... אני מטופל בקלופיקסול ויש לי פגישה בסקייפ פעם בשבוע עם מטפלת סיביטי ועדיין סובל מהחרדה והתוקפנות שאני מרגיש... אני אומלל מאד... אם יש למישהו דרך לעזור לי או להקל עלי אני אודה לו כי אני מפחד שאטריד או אאנוס ילדים או שאגיד ליקרים לי שאני פדופיל מתוך הזעם והחרדה שיש לי... אני לא רוצה להרוס לעצמי את החלום לעזור לאנשים אחרים... עזרו לי... בבקשה...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="יאיר ישראל חרעוץ, post: 143907188"] אדוני. רודפות אותי הרבה פעמים מחשבות טורדניות שאני פדופיל ועלול לפגוע בילדים. רציתי להיות אומן ואקטיביסט והמחשבות האלו הורסות לי את החיים... אני נאבק בהן תמידית וזה מייסר אותי. נמאס לי מההרגשה העויינת הזו. זה מכאיב לנפש שלי והורס לי את היחסים עם סובבי... אני מטופל בקלופיקסול ויש לי פגישה בסקייפ פעם בשבוע עם מטפלת סיביטי ועדיין סובל מהחרדה והתוקפנות שאני מרגיש... אני אומלל מאד... אם יש למישהו דרך לעזור לי או להקל עלי אני אודה לו כי אני מפחד שאטריד או אאנוס ילדים או שאגיד ליקרים לי שאני פדופיל מתוך הזעם והחרדה שיש לי... אני לא רוצה להרוס לעצמי את החלום לעזור לאנשים אחרים... עזרו לי... בבקשה... [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
המומחים
יועצים
טיפול CBT
חרדה בקשר לפגיעה בילדים
למעלה