חרדה? התקף חרדה?

Poison Paradise

New member
חרדה? התקף חרדה?

אני בת 18 בקרוב. אבי נפטר לפני כחודש, וזה היה החרדה הגדולה ביותר שלי. מאז שהוא נפטר, אני מוצאת את עצמי מדברת עליו. בוכה מדיי פעם. אבל לעיתים יש לי מן תחושות בהלה כאלה. כאילו אני מדחיקה את הנושא מהזיכרון שלי (לעיתים, קשה לי ורע לי שמדברים על זה.. וקשה לי להיות ליד הקבר) הבהלה הזו מלווה בהרגשת אבן על הלב, רעד. ממש לכמה שניות. מן הבזק בהלה, ואני משחררת את עצמי מזה. פחות דברים מעניינים אותי כרגע, אני מרגישה חוסר ריכוז מוגבר. התנקויות. למרות זאת אני ממשיכה עם השמחת חיים שלי, ומנסה לעבור את תקופת הבגרויות. ממה בדיוק אני סובלת? האם כדי לטפל בזה באופן מקצועי? אשמח לקבל תשובות. נועה.

תקופה קשה...

היי נועה, אני חושבת שאת עוברת עכשיו תקופה קשה, וברור שזה משפיע עליך. לפני חודש אבדת את אבא שלך, וזה מאוד טבעי שאת בוכה ומדברת עליו, ושעצוב לך ושאת מבוהלת. אחרי שמאבדים מישהו קרוב, יש כל מיני תגובות של אבל. וזה מאוד נורמלי להרגיש את כל ההרגשות שאת מתארת. עבר רק חודש, וזה מאוד טבעי שקשה לך כשמדברים על זה ושעצוב לך. את מנסה עכשיו להתרגל למצב חדש. וזה קשה. את מנסה לעבור את הבגרויות, ואת מנסה להמשיך עם שמחת החיים שלך. וזה מאוד חשוב. אבל, זה לא פשוט וזה לוקח זמן. אני חושבת שאם את מרגישה שזה יכול לעזור לך לדבר עם מישהו על מה שאת עוברת, את יכולה לפנות לפסיכולוג, ולהעזר בשיחות בתקופה הזאת. את יכולה גם לשתף אנשים שקרובים אליך בהרגשות שלך. תהיי חזקה. תכתבי כשאת רוצה. אנחנו פה. טלי

למעלה