חרדה ואלכוהול

דולידול

New member
חרדה ואלכוהול

אחותי אתמול התחתנה, הכנתי את עצמי הרבה למצב של אולם סגור מלא אנשים, ידעתי גם שהרבה יהיו בפוקוס עלי גם על זה חשבתי, אז מצאתי לעצמי פתרון, איך שנכנסתי שתיתי ושתיתי ושתיתי ושתיתי, הכל היה מצחיק מאוד, אנשים נראו חמודים, הרגשתי טוב מאוד, רקדתי ברחבת הריקודים, לא היו חרדות, לא מחשבות ולא כלום, חוץ מלהקיא כמה פעמיים ולראות שכולם כל הזמן מסתובבים סביבי, גם הריצפה נראתה כזזה, הכל היה משולם. אני עדיין ערה מאתמול, שתיתי גם קפה חזק אז הלכה השינה ואני מרגישה ערנית לחלוטין. החלטתי לאמץ את השיטה ולקנות לי כמה בקבוקי יין למקרה חרום. חשבתי לעצמי למשהו כואב הראש אז הוא לוקח אקמול נכון? לי כואב משהו אחר אז אני אשתה קצת ויעבור וההרגשה טובה. הדהים אותי איך היין מעביר הכל.

bilitis

New member
דולי אהובה-לא../images/Emo59.gifלא לא לא

האלכוהול אינו פתרון לשום דבר הוא רעל אמיתי משכר ומשקר,דופק את המוח,הורס את התאים ומצמית את החשיבה. "הכל היה מושלם"דולי? באמת? האלכוהול הוא סם הרסני,ויחד עם תרופות מסויימות הוא פצצה מלוכלכת. אנא,"אל תאמצי את השיטה"!!!! במקום לרכוש בקבוקי יין קני לך שי קטן,פנקי את עצמך,אל תתפתי ל"אושר" כימי,הוא אינו מצוי בפיית הבקבוק אלה בפיו של אהוב. דולי יקרה שלנו,בבקשה ממך,אל תנסי למוסס את הכאב באלכוהול,זהו מדרון חלקלק. הבטיחי לי? כשתרגישי שהכאב כזה איום כתבי לנו נסייע לך באהבה שאף בקבוק משקה לא יוכל לה!!!!! דולי בבקשה

כתומית

New member
דולי - הקשיבי לבילי

כבר הייתי שם, לתקופה של כמה חודשים עם אותה תגלית כמו שלך, המקרר שלי במעונות הכיל את הרשימה הנ"ל: וודקה, בקבוק יין לבן, שנאפס בירות וגבינה לבנה. כל פעם שאחד נגמר חודש המלאי. זה חרא דולי, זה על הפנים, בשלב מסוים זה בכלל לא עוזר להרגשה זה מפיל נמוך יותר, ובקיצור וחד משמעית - לא! יודעת מה? זכרי את ההרגשה שהיתה בחתונה, אם את רוצה להיעזר בזה שוב באירועים קחי לך כוסית אחת או שתיים ותהני גם מהטעם וגם מהרוגע אבל אם תפריזי בזה תרגישי בעיקר רע כפול ומכופל. הפעם זה הרגיש אחרת כי אינך מורגלת בשתיה, תישארי בלתי מורגלת בשתיה.

RICHIEשלי

New member
חרדה ואלכוהול

יש לך טעות במצב של חרדות אלכוהול בהתחלה משכיח אבל בפעם שניה שלישית החרדות נהיים דבר בלתי נסבל ומתגברים מנסיון עדיף שלא...בטח ובטח אם את לוקחת תרופות נגד חרדות ,תחזירי תשובה.

למעלה