חרדה חברתית - קבוצת טיפול

חרדה חברתית - קבוצת טיפול

היי לאחרונה גיליתי כי אכן אני סובל מחרדה חברתית לאחרונה התעניינתי בטיפול קבוצתי קוגנטיבי התנהגותי ומצאתי קבוצה. הטיפול עצמו בקבוצה עוזר בצורה נפלאה אך לצערי הוא קצר מאוד ופעם אחת בשבוע בלבד. אני מרגיש כי אני זקוק ליותר מזה כי בהחלט ניטעה בי התקווה כי יש אפשרות לנצח את החרדה ואני אכן בדרך להשגת המטרה. אני יכול לציין כי לפני כן מאוד התלבטתי אם לגשת לטיפול בגלל כל הפחד שמה יגידו ואיך יגיבו בעבודה וכו'.... הגעתי למסקנה כי אני חייב לטפל בבעיה ויהי מה! אם את/ה מעוניין להצטרף לקבוצת תמיכה פרטית בלי קשר לקופות החולים צרו עימי קשר בכתובת [email protected] יש לציין כי אני לא רופא לא פסיכולוג ולא בעל מקצוע המוסמך לטפל בבעיה,(אלא אני עוד אחד הסובל ממנה) אך בתוך תוכי אני מרגיש שאם אהיה עם קבוצה ואפתח את הבעייה את אופן ההתמודדות את המשברים ואת כל מה שאני בעצם עובר עקב החרדה המצב יישתפר פלאים וכבר עכשיו אני מרגיש את השינוי לאחר שהותי בקבוצה הנוכחית. אם יש אכן מישהו שמקים קבוצה אשמח להצטרף אליו... אם אכן קיימת קבוצה אשמח להצטרף אליה. ההשתתפות בקבוצה הינה ללא כל תשלום ואין צורך להזדהות (לתת פרטים אישיים). תודה ובתקווה רבה.

ברוך הבא ! ../images/Emo24.gif

אשמח אם תוכל לשתף אותי במידה ותמצא קבוצת תמיכה להצטרף אליה. אני אודה לך מאד איש יקר. הצלחה בכל ושבוע נעים ושקט שיהיה לך . אריה

../images/Emo140.gifאני סובלת מחרדה אחרת

בכל מקרה ברוך הבא כל הכבוד לך על התושיה והאומץ לנסות להזיז דברים יש כאן בפורום הזה אנשים מקסימים מלאכים אמיתיים

תודה על הפרגון....אבל....

אני מבין שיש היענות ואני שמח על כך אך ע"מ שאדע אם אכן יש מספיק אנשים לקבוצה והאם אנחנו גרים יחסית קרוב אשמח לשוחח איתכם באחד על אחד דרך מסנג'ר שאני עתיד לפתוח ברגעים אילו ממש. בנוסף יש את המייל שלי וגם את מספר האיי סי קיו בהודעה הפותחת את האשכול. אני מקווה שמי שבאמת מעוניין לטפל בבעייה יאזור אומץ ומי כמוני יודע שזה בהחלט לא קל. תודה ובתקווה שוב...

למעלה