חרדה חברתית

1cute kitty1

New member
חרדה חברתית

היי אני בת 15,ולפני כמה זמן גילו אצלי חרדה חברתית,לפי מה שקראתי באינטרנט ולפי הבדיקות שעשיתי לעצמי מדובר בחרדה חברתית קשה.... כול החיים שלי מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי ביישנית ואף פעם לא הייתי אני שעושה את הצעד הראשון בשביל להתחבר אל מישהו,להשיג חברים חדשים,לא הייתי מסוגלת לדבר אם אנשים שאני לא מכירה, כמו מוכרים בחנויות למשל,תמיד שנאתי לדבר בטלפון וגם עם אנשים שאני מכירה לא ממש ניפתחתי והרגשתי חופשי, אך בזמן האחרון זה ממש התפרץ למשהו שהוא בלתי נסבל, אני סובלת מחרדה מבית הספר, וכבר זמן מה נמנעת מללכת לשם, איבדתי עניין באנשים, בחברים,ועזבתי את החוגים והתחביבים שהתעניינתי בהם בעבר,אני אוהבת להיות לבד,ומתעצבנת בגלל כול דבר קטן,אני יודעת שאני עושה רע לעצמי ולמשפחה שלי, אבל זה מצב שקשה לי לשלוט בו,אני נוטלת תרופות, אך עד עכשיו לא רואה כול שינוי במצבי,יש לי רצון רב לחזור להיות מי שהייתי קודם..אך אני לא יודעת איך...

m a r u s i a

New member
וואי את כול כך מזכירה לי את עצמי../images/Emo9.gif

וואי אני מזה מבינה אותך.. אני בול כמוך חח.. רק שאצלי זה לא כול כך קשה.. אבל את יודעת מה? גם לי קשה להיות כזאת.. עד עכשיו לא ההיתי בטוחה אם יש לי בעיה או לא.. אבל לפי מה שאת כותבת כאן אני רואה כאילו את ההשתקפות שלי.. אני לא יודעת אני די התעלמתי מכול הדברים שתארת שקרו לי.. כי לא יודעת אף פעם לא חשבתי שיש לי בעיה.. בזמן האחרון יש לי לחצים עצומים וגם יש לי אוטוטו בגרויות.. שמתי לב שבשבועות האחרונים אני לא מרוכזת בכיתה .. למרות שאני מנסה.. אני מרגישה עייפות ואי ריכוז בכיתה.. ולא יודעת.. חברה שלי שיושבת איתי, הסתכלה עלי ככה מהצד והתחילה לשאול והיא די הגיעה למסקנה שיכול להיות שיש לי חרדת לימודים או משהו.. אני לא יודעת אם זה מה שיש לי.. אין לי מושג.. אבל היא יעצה לי ללכת ליועצת.. אני ממש חוששת.. והקטע הוא שאני בכיתה י' והכול עוד מלפני ביא' יהיו הרבה יותר לחצים.. ואם עכשיו אני נלחצת אז אחר כך זה יהיה הרבה יותר גרוע.. אני יודעת שבאתי לכתוב כאן משהו מעודד ולנסות לעזור לך בתגובה שלי.. אבל כול כך הזכרת לי ת'צמי שלא יכולתי שלא לכתוב על עצמי.. תאמיני לי שאני מזדהה איתך.. מאודד ואם את רוצה את מוזמנת לפטפט איתי באייסי אני אשמח לעזור אם אוכל..194702719 אז מקווה שאוכל לעזור לך איכשהו.. או לפחות להזדהות איתך..

lonely3

New member
מבינה אותך

המצב שלי דומה לשלך, רק שאני לא לוקחת תרופות. מצטערת אין לי מה לייעץ הלוואי והיה לי! קבלי
ענקי

למעלה