חרדה מגזירת ציפרניים ברגליים

lilmen

New member
חרדה מגזירת ציפרניים ברגליים

בני בן ה-3 ורבע לא נותן לגזור לו ציפרניים ברגליים. את ציפורני הידיים הוא נותן לגזור, אחרי מעט שיכנועים אבל הוא ממש נכנס לפאניקה כשאני רוצה לגזור לו ברגליים. מה עושים? לילך.

עפרהבש

New member
בשינה

תנסי לגזוז לו ציפורניים כשהו ישן ותראי שתצליחי בלי שום התנגדות

rachealy

New member
אני העברתי את סמכות קציצת הציפורניים לבעלי

בעלי קוצץ לקטן את הציפורניים כשבני עסוק בצפייה בטלויזיה הוא גם קוצץ לו ציפורניים עם קוצץ ולא עם מספריים לי הוא לא נותן בשום אופן לגזור לו ציפורניים בלילה לא היה ניתן לגזור לו ציפורניים, הוא מרגיש כל מגע שנוצר עימו אפילו מנשיקה הוא היה מתעורר מחבק וחוזר לישון.

שלום רב יקירתי, על זה נאמר :"צער גידול הורים"

שלום רב, מתי זה התחיל? למה את חושבת שזה קורה? איך בכל זאת את גוזרת לו? האם הוא מוכן שמישהוא אחר יגזור לו? (אפש לנסות את המטפלת/גננת בגן) עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

lilmen

New member
שלום עינת

זה היה שם תמיד אבל עכשיו זה נהיה יותר גרוע. אתמול גזרתי לו בידיים, אחרי שיכנועים רבים ועם שירים ("הזרת זעירונת...") והפעלות אבל כשהגעתי לרגליים הוא פשוט נכנס להיסטריה וצורח. בסוף בכח, בעזרת בעלי גזרתי רק 2 ציפרניים ועל השאר ויתרתי, בגלל זה אני פונה אליכם. ניסיתי לפתות עם הפתעה, אמרתי לו שאם לא יתן לגזור לא נלך לטייל אבל כלום לא עזר.לגבי מישהו אחר לא ניסיתי עדיין. תודה לילך.

הצעותיי....

שלום רב, קווים מנחים: 1. בכוח זה לא יעבוד, לכן לא לנסות בכוח ( במילא אתם מפסידים "בקרב" ) 2. מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אם לא תגזרו לו ציפורניים?( הרי גם עכשיו את לא מצליחה לגזור את כולם.ו...?) 2. נסי כפי שהצעתי לבקש ממטפלת/גננת לגזור לו ציפורניים. הם יכולות לעשות מבצע גזירת ציפרניים לכולם ובין השאר לו. יש סיכוי שבחברה ועם כולם הוא יאות. עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

למעלה