חרדה מה לעשות ... יש פסיכולוג ?

TheCool88

New member
חרדה מה לעשות ... יש פסיכולוג ?

הייתי בספק אם בכלל לכתוב בפורום על מנת לקבל עזרה בגלל המחשבה מה אנשים יחשבו עליי ? לא רק בפורום אלה בכל מקום כמעט אני חושב כל הזמן מה אנשים חושבים עליי ? האם אני עושה את הפעולה נכון ? , אם אני עושה פעולה מסויימת, אני מרגיש כאילו כולם מסתכלים עליי ? . אני יודע שזה לא נכון אבל אני לא יודע אך להתמודד עם ההרגשה הזאות ? ? כל פעולה ופעולה אני מדקדק בעצמי מחשש שלא תהיה איזה פשלה ויצחקו עליי או שיעירו לי שעשיתי משהו לא בסדר ? ככה אני מרגיש ? כאילו אני יצור מוזר. אני כיתה י"ב אני מופנם, סגור מאוד אני כימעט ולא מדבר על איך שאני מרגיש עם הסביבה שלי.אני מרגיש בודד לאחרונה, הבן אדם היחיד שאני מדבר איתו כימעט על כל נושא בעולם זה עם אבא שלי. הייתי אומר על עצמי שיש לי קושה ביטוי בגלל חוסר הביטחון שלי . זה הוא זה בקצרה . אתם יכולים להמליץ לי על פסיכולוג ? תודה לירון

TheCool88

New member
עוד דבר

יש לי פחד מבנות איך מתגברים על זה ? מה היא תאומר ? מה היא תגיד ? מה היא תחשוב עליי וכו..

slee4

New member
היי

אני מקווה שלא משנה לך שאני בת... גם לי הייתה בעיה כזאת לפני כמה זמן אבל עכשיו אני יודעת איך להתמודד עם זה... הבעיה היא שחושבים יותר מידי,אתה חושב מה יהיה אם ...?ומה יהיה אם...? על ביטחון עצמי צריך לעבוד,זה לא יכול לבוא ברגע. כאחת שעברה את זה אני ממליצה לך לנסות להתמודד. בקשר לזה שיש לך פחד מבנות אני חושבת שזה די טבעי עד רמה כלשהי...ז"א פחד וחשש ברמה סבירה של "וואו מעניין מה היא חושבת עלי?" זה דיי סביר ,ואני בטוחה שזה קורה לעוד הרבה בנים ובנות והאמת אפילו לי זה קורה לפעמים. מקווה שעזרתי...אני פה או במסר אם אתה צריך...

היי ../images/Emo118.gif

אני שמחה שהחלטת לכתוב בפורום, בכל זאת. לפעמים זה יכול לעזור לשתף אנשים... נשמע לי שנורא קשה לך. זה קשה להסתובב עם תחושה שכולם מסתכלים עליך ועלולים להעיר לך ועם חשש כבד ממה יחשבו עליך. אני חושבת שזאת החלטה נורא טובה לפנות לפסיכולוג. היית פעם בטיפול? כתבת שאתה כל הזמן חושב אם אתה עושה את הפעולה נכון, ושאתה מדקדק בעשיית כל פעולה. למה אתה מתכוון? אתה יכול לתת דוגמא?

למעלה