חרדה שהתפתחה להימנעות מיציאה מהבית

חרדה שהתפתחה להימנעות מיציאה מהבית

היי, אני צריכה עזרה דחוף כבר הכל הסתדר ועבדתי ויצאתי, אבל עכשיו אני כבר חצי שנה בתוך לופ וכמעט לא יוצאת מהבית בפעם האחרונה יצאתי לבד לפני שבוע ואם לא היה קלונקס סביר להניח שהייתי מתעלפת אני לא ורצה טיפול כרגע רק מישהו שמבין לדבר יש כאן מישהו כזה???

בוזיקית

New member
אני לא מבינה גדולה כל כך אבל אני

יכולה להציע לך כרגע
וזה הכל, סורי שאין לי מידע בקשר לבעייה הספציפית הזאת...

../images/Emo141.gif

אני ממליצה לך לקרוא במאמרים את המאמר על התקפי פניקה ואגורפוביה ואת המאמר על שנוי גשות. לגבי הקלונקס- לא כדאי להפסיק מבלי לערב את הפסכאטר ולהתייעץ איתו. בלי קשר לתרופות, כדאי לך לחפש טפול פסיכולוגי שילווה אותך בתהליך ההתמודדות המאד קשה הזה. לא לצאת מהבית שבוע, זה באמת קשה מאד. נסי לצאת כי זו הדרך לצאת מהבעיה. קחי איתך לווי של אדם קרוב, אם זה עוזר לך. תקבעי לעצמך יעדים קרובים בהתחלה, כמו המכולת בקצה הרחוב וכיוב' ואחר כך תרחיקי ב הדרגה את היעדים שאת קובעת לעצמך. את יכולה לשמור מחברת מעקב בו את כותבת את היעדים, איך הרגשת ונותנת לעצמך כוכב על יד כל יעד שהושג. תוכלי לצ'פר את עצמך גם בעזרת פרס קטן. תזכרי שכל פעם שאת משיגה את היעד של יציאה מהבית, למרות הפחד והחרדה ודפיקות הלב המהירות ומה לא- זה הישג וזה מקדם אותך למקום שאת רוצה להיות בו- להיות יכולה לצאת מהבית מבלי לחוש בחרדה. אם המצב כרגע בלתי נסבל- כעזרה ראשונה, פני לפסכאטר או לרופא המשפחה כדי לבדוק אפשרות של תרופה מרגיעה שהשפעתה מיידית. אבל כדי לטפל בבעיה לטווח הארוך, את צריכה לווי פסיכולוגי לאורך זמן. בהצלחה!

ShukyDD

New member
סוף סוף מישהו

שהחרדה שלו דומה לשלי גם אצלי זה התפתח לאגורופוביה אני בקושי יוצא יוצא רק למקומות מוכרים רק עם אנשים מוכרים זה מתסכל וזה מעייף ונמאס לחיות עם זה, אבל אין מה לעשות

sh kk

New member
יש מה לעשות

לא לוותר, להילחם, ללכת לפסיכיאטר, לקחת כדורים שעוזרים לאזן את ההיסטריה, להתחיל טיפול פסיכולוגי שינסה לבודד את הפחדים ולהתמודד איתם להיחשף לחרדות לאט ולהבין שיש אור בקצה המנהרה. אני גם התחלתי לעסוק בספורט וזה מאוד עזר לי

liatia1

New member
אני מבינה!!!

אני עברתי תקופה מאוד קשה בחיי, אומנם אנו לא מכירות כלל, אך אני יכולה להגיד לך שעברתי בדיוק את מה שאת עוברת רגע רגע דקה דקה !!! עד שיום אחד הכרתי חברה שעזרה לי לראות את החיים בצורה אחרת....מה שעזר לי להתגבר ולהמשיך הלאה.... האימרות שלה היו "אם תתלעפי אז מה יקרה???? " אז תתעלפי ותקומי, אך התגברת ולא נתת ליצרים אחרים לשלוט בך ... את השוטלת היחידה בגוף ובמחשבה שלך". אני מאוד מקווה שאולי המילים האלו ידברו אליך באיזה שהיא צורה ... ואולי אני עברתי את זה בכדי שאוכל להכיר את החברה שעזרה לי בכדי שאני אצטרך להעביר לך את המסר!! ואם לא היום אז אולי מחר או מוחורתיים!!! אבל אם תקומי כל בוקר ותקראי את המשפטים האלו אני בטוחה שתוכלי להשתמש בהם ככלי קפיצה ולפתוח חיים חדשים... כי החיים בחוץ יפים !!! וחבל שאת מפספסת!!! הציפורים, השמים, העננים,החיים מחכים לך !!

למעלה