חרדה

גילית2

New member
חרדה

שלום לך גילה. זקוקה לייעוץ בנושא חרדה שהולכת וחוזרת ולא ברור לי מדוע זה קורה לי.

גילית...

הפורום אינו למטרות ייעוץ של אחד על אחד אלא לתמיכה. כדי לברר מה קורה לך, את צריכה לפנות לטיפול מקצועי, אישי,פנים אל פנים. זה לא משהו שאני יכולה לעשות על גבי הפורום. קראתי שוב את תגובתי הקודמת אלייך ואני מבינה שלא עזרתי לך "תכלס" להבין איך לקבל עזרה. תכלס- עלייך לפנות לפסיכולוגית או עובדת סוציאלית קלינית לשיחות. זה יכול להיות פסיכולוג דרך קופת חולים או מרפאה לברה"ן של מ. הבריאות או שתוכלי לפנות באופן פרטי. כמו כן תוכלי לפנות לפסיכולוג שעובד בשיטה התנהגותית- קוגניטיבית שיכולה להתאים להפרעות חרדה. שמות של מטפלים כאלו תמצאי בקישור בשם אי"טה המצורף לפורום. אנו כאן לתמוך בתהליך ההתמודדות אך בשלב שאת נמצאת בו, של חרדות מציפות שאינך יודעת את פישרן ואין לך כלים להתמודד איתם- טיפול אישי הוא האופציה המועדפת כדי לעזור לך לברר מה קורה לך. אני מקווה שאת לא מאוכזבת מהעדרה של תשובה פשוטה אחת, אך אין לי כזו להציע. לצערי. אני מאחלת לך בהצלחה ומקווה שאכן תפני לטיפול ותחפשי לעצמך עזרה כי כעת את אחראית גם על ילדה והדבר הכי אחראי שאת יכולה לעשות כלפי ביתך הוא לדאוג לעצמך כדי שתהיה לה אמא יותר מאושרת. זה חשוב. וטיפול, אם כי לא יספק פתרונות מהירים- יכול מאד מאד לעזור.

למעלה