חרדות

ינשוFית

New member
לא יודעת אם לצאת לגמרי ......

אבל יש דרכים לעזור , ולחיות חיים פחות קשים , להתשדל לא לצרוך קופאין לא לצרוך מתוקים לעשות התעמלות הכי טוב הליכה , לקבל עסויים עמוקים וכל סוג של בלוי שגורם לך טוב . יש הרבה ספרים בנושא אני מאד מאד ממליצה לקרוא זה עוזר . בהצלחה

בוזיקית

New member
ברוכה הבאה ספתא`לה...

לא יודעת אם אפשר לנצח את החרדה לגמרי. מה שלי הסבירו בטיפול הקודם שעברתי היה, שהחרדה היא חלק ממני וצריך ללמוד לחיות איתה בשלום, להפסיק להילחם בה כי זה ממילא לא עוזר, להקדיש לה כמה דקות ביום, באופן מלאכותי (ואם ההתקף בכל זאת בא בזמן אחר אל תיכנעי ותגידי לחרדה שאת מבטיחה להקדיש לה זמן אחר כך). אולי זה נשמע טפשי בהתחלה (לי לפחות), אך הדיאלוג הזה עם החרדה + האנשה שלה (לתת לה זהות, שם, צבע וכד`), מקטין את האיום שלה עלינו ומגמד את השפעתה. בנוסף, אני נעזרת בכדור בשם "לוסטרל" אליו הגעתי אחרי ניסוי וטעיה עם פרוזק ורסיטל שרק עשו לי רע ולא התאימו לי. המון הצלחה!

עם ספתא'לה

ינשופית ובוזיקית- מה צריך יותר? אתן אחלה!

mosheiankl

New member
חרדות

תודה על התגובות. אני מאד משתדלת להתגבר על החרדות שלי שאחת מהן היא חציית כבישים ע"י זה שאני מכריחה את עצמי לחצות כבישים רחבים אולם לא תמיד מצליחה ואז איני חופשיה לצאת לרחוב לבדי וזה קשה לאדם שרגיל להיות עצמאי. מה עלי לעשות על מנת להתגבר על זה בתוספת להוספת מטלות על עצמי להגיע לכל מיני מקומות לבדי. תודה סבתאלה

למעלה