חרדות

חלווה

New member
חרדות

לפורום שלום הנני חדשה ויש לי מה לספר בנדוןואפילו לעודד לפני מס´ שנים בעצם בדיוק 6 בלילה אחד כאשר נכנסתי למיטתי עם חברי דאז לחיים, נהייה לי פיתאום חם, ולא נעים הרגשתי משונה ולא נינוחה, ומאז במשך חודש שלם הייתי בחרדה אחת גדולה, דאז לא ידעתי מה אני עוברת רק ידעתי שאני פוחדת ומאוד, ולא עזר כלום הוא לקח אותי לטיול, ולהפך ככול שהדרמנו יותר מצבי הורע, כול הזמן בכיתי וטענתי שאיני יודעת מה יש, חשדתי שאלי יש לי איידס או סרטן, והלכתי לעשות בדיקות, והתוצאה הייתה הריון, בכלל לא חשדתי לא ידעתי, אבל ברגע שאמרו לי שאני בהריון מאוד שמחתי והכול עבר לי לבד, ילדתי את בני, לא היתחתנתי ומאז אני מגדלת אותו לבד, כשנתיים לאחר הלידה, גיליתי כמה שזה כשה לגדל ילד לבד(כנראה נופלים לי אסימונים מאוחר), וחוויתי התמוטטות עצבים והחרדה שוב באה והפעם עוצמתית וגם כבר ידעתי מה אני עוברת, ומאוד פחדתי וחשבתי שאני משתגעת, אבל כנראה ובזכות זה שאני אמא לילד תמיד דאגתי רק לו וחשבתי מי יגדל אותו וזה מה שחיזק אותי הייתי מרוכזת אך ורק בו נדמה לי שהייתי לו אמא נפלאה בחצי שנה הזו, ובלי תרופות ובלי רופאים רק תמיכה מהמשפחה ומחברים טובים וזה עבר עבר לגמרי, ואפילו שאני עוברת משברים זה לא חוזר, ואני לא פוחדת יותר וזה נפלא ואפשרי גם ללא רופאים ותרופות רק רצון טוב ולא לפחד לזרום זה תמיד בסופו של דבר עוז מצטערת על האורך אבל נורא נהנתי לספר ומקווה שמישהו יתעודד ממכתבי זה תודה חלווה

שם ים

New member
אני חושבת ש

זה יופי שיש מישו שתומך, אך אני גם חושבת שכשיש חרדה, לאו דוקא הריון, הוא הגורם לה, או לאו דוקא הפיתרון לה. אני חושבת שתמיכה זה דבר ניפלא, אך גם צריך לדעת למצוא את התמיכה בתוכך. לי אין ילד, ולא בן זוג. ואני מלמדת אותי שהכוח הוא מבפנים ולא חיצוני. אני גם חושבת שילד זה דבר ניפלא, וסיבה טובה לחיות בשבילה. אבל, זה גם קצת מתחמק.. וגם קצת לא פייר כלפי הילד. אם יש חרדות אז צריך לדעתי, להתמודד איתן. לא סתם חרדה ´קופצת´ לביקור´. ככה אני חושבת. מעבר לזה, שמחה עבורך על כל האהבה שמסביב. ומקווה שהיא גם בבפנוך כלפיי עצמך. באהבה, שם ים.

חלווה

New member
לים

דבר אחד והכי חשוב כנראה לא הבנת - שאם את לא תעזרי לעצמך כלום וכלום לא יעזור לך, כך שזה חייב להיות בתוכך נכון שחרדה לא קופצת כך סתם אבל המון פעמים ובמיוחד אצל נשים הגורם הוא גם הורמונלי כך שבתקופת ההריון את חובה שינוי הורמונלי ויש ושזה מבלבל, מה לא פייר כלפי הילד? הוא קטן הוא לא יודע מה את עוברת וחוץ מיזה באשר תהיי את אימו של הילד חרדה או לו. הפתרון הוא קודם מהבפנים שלך אם יש תמיכה מבחוך מה טוב. יום טוב לך ושיהיה רק טוב ושליו חלווה

שם ים

New member
רק דבר אחד צרם לי..

"מה לא פייר כלפי הילד? הוא קטן הוא לא יודע מה את עוברת" .. ואין לי אפילו ספקון אחד שאת טועה. ילד יודע הכל. ... בקשר לכך שהפיתרון הוא קודם מבפנים, עם זה אני דוקא מסכימה. אך את לא הצגת את זה כך. מה שהיה הכי ברור, זה העזרה החיצונית. שמחה שהשתפר אצלך בחיים. מקווה לטוב עבור כולנו, שם ים.

שם ים

New member
בתור התחלה

לא באים עם סטיגמות.. לא כלפי עצמך, ולא כלפי אחרים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
(((((חלווה)))))

תודה ששיתפת אותנו... תמיד מחמם את הלב לראות מישהו שמצליח להתגבר על קשיים כל כך גדולים... שיהיה לך רק טוב

למעלה