HoneyBadger
New member
חרדל מיסתורי
אני די מתנסה חדש עם תבלינים (כן הורים צהובים מאירופה) ולאחרונה אני מנסה את תבלין החרדל במאכלים שונים.
בהתחלה לא הרגשתי את הטעם שלו ולא משנה כמה כמות שמתי ורק לאחרונה ניסיתי לתסף בטיגון של כבד עוף וזה עשה טעם נפלא.
הבוקר ניסיתי כמות מכובדת אולי אפילו מוגזמת בחביתה שמנה בחמאה (גם את הכבד את אני מטגן בחמאה) ולא הרגשתי כלום.
אולי החרדל חלש או שאולי אני סתם לא יודע להשתמש?
בחביתה אני מוסיף אבקת שום ועגבניה טריה בנוסף לדברים שמשותפים לו ולכבד העוף.
אשמח להבין את פשר העניין, טנקיו.
אני די מתנסה חדש עם תבלינים (כן הורים צהובים מאירופה) ולאחרונה אני מנסה את תבלין החרדל במאכלים שונים.
בהתחלה לא הרגשתי את הטעם שלו ולא משנה כמה כמות שמתי ורק לאחרונה ניסיתי לתסף בטיגון של כבד עוף וזה עשה טעם נפלא.
הבוקר ניסיתי כמות מכובדת אולי אפילו מוגזמת בחביתה שמנה בחמאה (גם את הכבד את אני מטגן בחמאה) ולא הרגשתי כלום.
אולי החרדל חלש או שאולי אני סתם לא יודע להשתמש?
בחביתה אני מוסיף אבקת שום ועגבניה טריה בנוסף לדברים שמשותפים לו ולכבד העוף.
אשמח להבין את פשר העניין, טנקיו.