חרדת ביצוע... מה עושים?

0rion

New member
חרדת ביצוע... מה עושים?

הייתי לי חברה ראשונה לפני כשנה למשך 3 חודשים ושכבנו ועמד לי בלי שום בעיה... אחרי הפרידה הייתי עם מספר לא קטן של בחורות וכל העסק עמד הכל טוב ויפה, עד שצריך לשים קונדום ברגע ששמתי את הקונדום העסק נהיה רדום, ולא רק זה, עם זה הולכת החרמנות... כבר חשבתי שאני לא חרמן, שאני לא נמשך מספיק לבנות, ומה לא... ואז חשבתי על רעיון "נפלא" - ויאגרה... לקחתי ויאגרה כנדרש שעה לפני האקט, הכל היה טוב ויפה, אפילו החדירה בהתחלה הייתה מוצלחת אבל רק בכמה דקות הראשונות .. לאחר מכן מחשבות של אטרף "שלא ירד שלא ירד !" גרמו לאיזור להחלש ואני לא יודע מה לעשות אפילו ויאגרה לא עוזרת לי... הראש רוצה אבל משהו מונע ממני... מה עושים?

חופ שיה

New member
עושים חיפוש על המילים "חרדת ביצוע"

בפורום וקוראים הכל- הנושא עולה תכופות בפורום הזה.

אתה מתאר מצב קלאסי של חרדת ביצוע

נכנסת למעגל המפורסם של נבואה המגשימה את עצמה והראש שלך... או יותר נכון הפחדים, החששות והדאגות שלך גורמים לך לאבד זקפה. במקום שהדם ישאר באיבר הוא בורח לראש - כי שם צריך אותו יותר.... שריד לא יעיל אבולוציוני.... מה שקרה הוא במקום לטפל בסיבות לאיבוד הזקפה - החשש שזה יקרה שוב, טיפלת בסימפטום, וכך השגת פתרון זמני מאוד כי הפתרון לא התאים. הויאגרה אינה יעילה בחרדת ביצוע והיא בעצם מהווה כהבחנה מבדלת בין בעיות זקפה על רקע פיסי לבין בעיות על רקע רגשי. כמובן יש השפעה ישירה על החשק המיני, כי בינינו, מי רוצה לקיים יחסי מין כששוב ושוב חווים חוסר הצלחה וכישלונות? לדעתי הצעד הראשון הוא לשתף את בת הזוג בחששות שלך. במהלך הזה לא תהיה לבד וזה לכשעצמו מאוד מפחית את הלחץ. אל תמהר כל כך לחדור, תשקיע במשחק המקדים, התרכז בתחושות בעונג בכיף, בריגוש, בנעימות שנבנית עם עליית המתח המיני, התרכז בגוף שלך בתחושה, נסה לא לתת לראש לעבוד יותר מידי. לאחר שבת הזוג תהיה שותפה, מבלי שזה יהיה על כף המאזניים אם המין היה מוצלח או לא, לאט לאט תתקדמו. אם הוא נופל, אל תיאבק בו הוא כנראה מאותת לך שהוא (אתה) עוד לא מוכן. לאחר שיחזור לך הביטחון, התקדם לאט ובהדרגה. בהתחלה רק קרב אותו לאיבר המין של בת הזוג שלך, אחר כך תשהה שם ותחושו שניכם את המגע הנעים של איבר באיבר, בהמשך כשאתה עדיין מרוכז בתחושה התקדם לאט לאט, צעד אחרי צעד. במידה ועשית את כל זה ולא היתה הצלחה, תוכל לפנות לטיפול מיני להמשך עבודה. בהצלחה

0rion

New member
הלוואי וזה היה כ"כ קל להתנער מהמחשבות האלה...

קרה לי שוב.... אתמול.... באמת שאני נהיה מתוסכל מזה...

0rion

New member
עדכון !

אתמול הייתי עם מישהי ולא היו בעיות בכלל... הידד ! הסיבה הפשוטה ואולי לא הכי בריאה - היה בלי קונדום כנראה זה אכן מוריד לי אותו מנטאלית.

למעלה