חרדת ביצוע

Davidsx

New member
חרדת ביצוע

שלום... לפי מה שקראתי יש לי חרדת ביצוע (הכל סבבה בהתחלה, ולקראת חדירה הוא נופל...) יש המון לחץ בעבודה... נוצר מעגל של תסכול... וכמו כן אנחנו רוצים לנסות להביא עוד ילד... דברים שכנראה מפריעים.... אנחנו כנראה נלך לרופא אבל בכ"ז כמה שאלות? האם הטיפול המקובל הוא כדורים או שיש טכניקות לפתור את הבעיה? האם יש שלבים / בדיקות שצריך לעשות לפני (בהנחה שאני בריא וללא בעיות לב וכאלה...) או שיכול להיות מצב לקבל כדורים כבר בטיפול הראשון? מה בכלל קורה בטיפול כזה? תודה מראש

אני לא בטוחה כמוך שיש לך חרדת ביצוע,

האם התופעה של נפילת הזקפה היא רק מהתקופה האחרונה? או מאז שהחלטתם על עוד ילד? מה קורה בחייך מהתקופה שזה קורה, מה קורה במערכת היחסים שלכם? אם אתה צעיר ובריא אין לך מה ללכת לרופא - הוא יתן לך גלולות שאתה כנראה לא צריך. תענה לי על השאלות ונראה מה הלאה

Davidsx

New member
תשובות

בעיקרון בעבר נתקלתי בזה עם בנות זוג מזדמנות(לפני שפגשתי את אשתי), כאשר בד"כ זה היה קורה בפעם הראשונה ואח"כ נעלם... עם אשתי זה קרה כבר מספר פעמים בודד בעבר אבל שוב זה היה זמני ועבר וייחסתי את זה ללחץ ועומס בעבודה ובלימודים...) בחודשים האחרונים (מעל חצי שנה) זה חזר וזה עקבי עוד בטרם חשבנו על עוד ילד... מערכת היחסים שלנו עד כמה שאני יודע במצב מצויין, אנחנו אוהבים, מתחבקים ומתנשקים בלילות (באמצע שבוע זה בערך הזמן שאנחנו נפגשים (-: ). אין כמעט מריבות וחילוקי דעות, מצב כלכלי שלנו טוב... ניסינו להתגבר על זה לבד, ע"י ניסיון להפחית את הלחץ, ע"י צירוף של קצת אלכוהול, ע"י ניסיונות לעשות דברים אחרים ובכך להוריד את הלחץ של החדירה וזה היה מצויין אך בסופו של דבר שניסינו בכ"ז לחזור לזה, זה מיד חזר (מהשניה שהתחלנו כבר הייתי בלחץ בנושא...). אנחנו שנינו עובדים ולומדים ומגדלים את חמודי ולכן מאוד מאוד עמוסים ומאוד עייפים.

למעלה