חרדת שיווק

The Heretic

New member
חרדת שיווק

איך אני מתגברת על הפחד מהתחרות? ומהלחץ להביא לקוחות?
אני ממש מתחילה, ואני מנסה להתחיל מדברים מאד מאד קטנים ומינימלים, בשאיפה לגדול.
אני קופצת למים, וגם יודעת שהפרודקט מאד שווה, אבל עדיין, יש כל כך הרבה מתחרים ומותגים מובילים..

עצות יתקבלו בברכה :)

ofirnofir

New member
את יכולה לשווק באינטרנט בשיטה הבאה:

קודם כל, האם יש לך אתר או דף פייסבוק? כי זה חובה לכל משווק :)
אתר יכול להיות גם חינמי בתור התחלה... יש כל מיני אתרים לזה

לגבי הפחד מתחרות - זה תמיד קיים ואם לא מנסים אז לא מתגברים עליו. תגידי לעצמך שעכשיו המטרה היא רק לנסות (לא להצליח - לנסות= זה היעד) ככה תורידי מעצמך את הלחץ+תעשי את הצעד האשון+ על הדרך אולי גם תשיגי לקוחות (אני בטוח שכמה לפחות...)

כדי לשווק טוב יותר - תרשמי למערכת דיוור אלקטרוני ותבני לך רשימת לקוחות (אנשים שקנו פעם או התעניינו וכו')
תשלחי להם במייל מבצעים ועדכונים (מתי שיוצא לך - פעם בשבוע / חודש)

באותה מערכת - תעשי קישורים לפייסבוק - דף הצטרפות לדיוור שכולם יראו בפייסבוק וכך גם גולשים שלא הכגירו אותך אבל נחשפו בפייסבוק יוכלו להרשם ותגדילי את רשימת התפוצה
ברוב המערכות אפשר גם ליצור QR בחינם- זה הקוד שסורקים עם האייפון /גלקסי ומגיעים לדף אינטרנט שאת תחליטי לשתול שם כשתבני את הדף - אז אני ממליץ להפנות למבצע של מה שאת רוצה למכור או להצטרפות למועדון לקוחות.

אגב, אני תמיד מאמין שאם אתה נעול על המטרה שלףך באמת ואתה נלהב לספר עליה לכ מי שנקרה בדרכך - מתישהו המידע הזה יפול על מישהו שבאמת יכול לעזור. למשל, ספרי על המוצר ומתישהו מישהו יגיד "אה, בן אחותי צריך... אני אקשר ביניכם..."
את יכולה אפילו להתחיל בפורום. ספרי לנו מה המוצר...

The Heretic

New member
תודה רבה על עזרתך

באמת עזרת לי.
בעקרון המטרה שלי היא ללמד פסיכומטרי בשיטה חא קונבנציונלית אך מאד מאד יעילה.
אני עזבתי קורס של אחד המכונים ולקח לי זמן אבל פיתחתי שיטה גאונית שאני עוד עובדת עליה. היא קלה פשוטה מהירה, לכל הרמות חוסכת זמן ואפילו כיפית. היא מבוססת על למידה ידידותית למוח הכוונה, אנשים לא באמת מבינים איך המוח שלנו עובד בעצם, וכשיש לך את הכלים האלה...לא סתם אומרים שאנו מנצלים רק 5 %..

אבל יש עוד זמן עד שאגיע לכך, יש עוד לעבוד. אבל בינתים חשבתי לעבוד על הבטחון שיווק במכירת דברים קטנים, אל תציקו אבל כדורי שוקולד באירועים המוניים, להזמין באיביי ולמכור..עד אז.
אגב אני חולמת לקרוא לזה 'פסיכו-מאסטר' אבל גיליתי שיש ' סמארט םסיכומטרי' ועוד עם ביקורות רעות..לחשוב על עוד שם?

תודה

ofirnofir

New member
בכיף! אז בינתיים את רוצה לשווק את הפסיכומטרי?

או את הכדורי שוקולד?
לגבי הכדורי שוקולד- תמכרי רק באינטרנט או לאירועים עצמם? ותנסי לעשות גם שת"פים עם בתי קפה וחנויות
אני לא בטוח איך זה עובד בקטע של חוזה איתם אבל תבדקי.
אני לפעמים רואה בסופר קופסת כדורי שוקולד לא ממותגים עם שם שכתוב בכתב יד בעט, על גבי מדבקה. וגם קוספאות של אוכל ביתי שזה פשוט משיהי שמכינה ומוכרת לסופר. שווה בדיקה

The Heretic

New member
:)

נתחיל מקטן. הכד"ש זה רק בשביל לעבוד על הבטחון של המכירה/שיווק.
חשבתי דווקא להסתובב בים בערב שלאנשים בא לנשנש משהו במקום לשבת במסעדה, אבל אם זה יצליח אולי אפתח את זה כמו שהמלצת.

בקשר לפסיכומטרי,
אני אפתח על איזה בבוא הזמן שיחה,
אבל גם, אצטרך להתחיל מקטן, לתת שיעורים פרטיים (ואיכשהו לשווק תוך כדי את "המותג" הסמל או השם כדי שימליצו אחרי שיצליחו בבחינה, אולי גם אהיה מדריכה באיזה מכון ואחר"כ השאלה הגדולה איך אני מתחילה לפתוח משהו משל עצמי.
חשבתי בהתחלה באנטרנט רק שאין לי מושג איך אוכל למשוך אלי תלמידים, כי אנשים ילכו על בטוח עם השמות הגדולים.

תודה על התגובה, אשמח לכל עצה בענין.

ofirnofir

New member
לדעתי...

כד"ש - גם בים זה אחלה אבל אני לא סגור אם צריך לזה רשיון (ואגב, כל הכבוד על הנכונות והיוזמה לזה, זה לא מובן מאליו)
לגבי הפסיכומטרי- אני חושב שבאמת אנשים הולכים על שמות גדולים. עד שלא יהיה שינוי תפיסתי אצל הלקוחות
אולי אם תהי מדריכה באחד המכונים אז זה "יגדיל" את שמך ואחרי תקופת עבודה מסוימת ניתן יהיה לשווק עצמך כמורה פרטית.
אולי שווה לעשות מחקר קטן על המכונים- איך הגיעו לרמת גוף מוסדי? האם גם הם צמחו ממורה אחד ששמו הלך לפני ואז התרחב עם עוד מורים? כך תוכלי ליצור לך תוכנית התקדמות (לדעת בדיוק איזו הסמכה את צריכה כדי לנהל דבר כזה, אילו רשיונות, אחרי כמה זמן אפשר לעבור משכיר לעצמאי או להתרחב ממורה למכון)

היי

במיוחד עבור שכמותך פתחתי את סדנת המכירות שלי
מוזמנת ליצור קשר כאן או בנייד .
בהצלחה,
שלומי

למעלה