חרוזי ונציה

When Pigs Fly

New member
חרוזי ונציה

(אם זהו שמם) אז יש לי מלאן חרוזים קטנים כאלה, ואין לי רעיונות מה לעשות איתם. כל התרשימים פה הם מסובכים מדי בשבילי ומתאימים לחרוזים גדולים יותר. יש לכם רעיונות מה לעשות איתם?

אין לך מה ךעשות איתם?!?!תני לי!../images/Emo140.gif

סתאאאאם!!! יש כ"כ הרבה מה לעשות איתם, את אפילו לא מתארת רוב התכשיטים השוים שלי הם מונציות... את מוזמנת לבוא לראות. . כל הדמויות מחרוזים שיכולות להיות " רינגבונים" (ככה קוראים לזה?) ותליונים לשרשראות ומוביילים נעשים מחרוזיי ונציה, קטנים / גדולים. נול באמת עושים עם חרוזי וינציה. יש כ"כ הרבה, באמת... באיזה כיון את? תכשיטים? צמידים? שרשראות? טבעות? את יכולה גם לסרוג איתם, גם לרקום אותם על בגדים, לעשות הרבה דברים שיתלבשו לדבר אחד... המממ... כמו פרחים, טבעות, מרובעים,... חחח יש כ"כ הרבה שהכל פשוט מתבלגן לי... בקיצור, הם לא לא שוים! הם אלו שכולן התחילו בהן וכבודם במקומם מונח. אם מה שאני כותבת נשמע לך מענין אז תגידי ואני יערוך את זה מסודר יותר בקטע של רעיונות וכאלה....

When Pigs Fly

New member
אני אוהבת בעיקר טבעות

וצמידי חרוזים. אבל כל התרשימים האלה ממש מסובכים בשביל מתחילה כמוני. אני גם אוהבת את כל הדמויות החמודות שיש (השטוחות לא התלת מימד), אבל כשאני עושה מחוט דייג זה מתקפל ומאבד צורה, אז אני מוותרת. אשמח לשמוע רעיונות שיש לך, תודה. :)

אז ככה...

את הדמויות מומלץ להכין עם חוט ברזל דק מאוד, ואז זה יוצא מושלם!!! באמת מקסים מקסים מקסים! גם לי היה את הנסיון הרע עם החוט דייג בדמויות, חוץ מאשר הברווז שיצא לי מקסים גם בחוט דייג http://perso.wanadoo.fr/mk.perles/canard1.htm בכלל, הרבה דמויות מהאתר יוצאות טוב עם חוט דייג- מנסיון שלי גם הקוף יוצא מדהים, אבל שוב, מה לעשות מה שיקר יותר טוב
- חוט ברזל עדיף. טבעות - אפשר לעשות גם מכמות קטנה של מולטיקאטים \ סוברובסקי והרבה חרוזי ונציה - כמו שאני עושה בד"כ... לדוגמא - שרשראות- אפשר לחרוז קולרים, שרשראות פרחים, וכל אלה רק מלשחק עם הצלבות צמידים - כנ"ל, פלוס סריגה, והכנת צמיד צינור מקסים, מונציה... אני אפילו יוצרת מונציה חרוזים שהם מהחרוזים עצמם.. כאן הרוב מונציות- אולי טיפה יותר גדולות אבל אפשרי גם עם קטנות בעובי חוט מתאים - ...http://www.beadjapan.net/pattern.html את רק צריכה קצת סבלנות, לעבור על הקישורים שבפורום, אני איית מאוד ממליצה על הקישורים של משכית- פשוט עבודת נמלים שהיא עשתה וריכזה את מרבית האתרים הטובים, פלוס שיטות בכתובות שנתנו חברות הפורום... אני כרגע לא יושבת על המחשב שאני בד"כ בו אז יש לי פחות דברים שמורים שיש לי גישה מהירה אליהם אז טיפה קשה ואני מבטיחה להיות לעזר רב יותר מחר בבוקר - אני אשלח לך מסר אם דברים יפים

קיבלת אחלה של רעיונות ../images/Emo13.gif

ונציות זה רעיונות בלי סוף
אבל באמת אפשר לעשות דמויות קטנות והם מדליקות !

shooli90

New member
את יכולה להכין

איתם צמיד תלתלים שהוא מאוד פשוט לעשיה ומאוד מרשים אם תרצי הסבר שלחי לי מסר

wildspirit

New member
ונציות ../images/Emo6.gif

אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן בכל אופן את קיבלת המון רעיונות מדהימים מגרברה - באמת
מה שעוד את יכולה לעשות זה ליצור פרחים מחרוזי ונציה... אני צריכה לחפש אתרים שעוסקים בזה ולהעלות לך ותראי איזה מדהים אבל זה הרבה עבודה

חכי לסדנא שאני יעביר- אם זה יקרה

פתאום תמצאי המון מה לעשות עם הונציות, ממש משגע!!

למעלה