חרטה

חרטה

לך, רק רציתי להגיד כמה דברים. עברו שלוש שנים מאז ניפרדתי ממך, ואני עדיין זוכרת את העינים שלך שהביטו בי עם כל כך הרבה צער ובקשה. בימים האחרונים התחלתי שוב להיזכר במבט שלך, בעינים, בחיוך, וזה כל כך כואב. הרבה זמן לאחר מכן ניסיתי לחשוב אם טעיתי כשנפרדתי ממך, היום אני מבינה שאין תשובה מוחלטת. היינו ביחד הרבה זמן, עברנו הרבה, היית החבר הכי טוב שהיה לי, ועד היום לא הצלחתי למצוא מישהו כמוך. אבל אז לא הערכתי את זה. הייתי צעירה והאהבה שלך סינוורה אותי, חשבתי שאם אתה אוהב אותי ככה, בטוח אוכל למצוא מישהו יותר טוב ממך, לא יכולתי לעצום עיני מול חסרונותיך שנראו לי עצומים. אני לא מצליחה למצוא מישהו שיבין אותי, יאהב אותי, ויהיה דומה לי כמוך. ליבי נחמץ כל פעם שאני נזכרת בך ובמה שפספסתי בטיפשותי. לא הבנתי כמה האהבה היא נדירה. אתה כבר הסתדרת מאז, כבר נשוי פלוס. מאושר. בטח שכחת. לי קצת יותר קשה, לא מצליחה לשכוח, כל מקום בעיר כה אהבנו מזכיר לי אותך. אז זהו. רק רציתי להגיד שאני מצטערת, ובטח לא הייתי שווה אותך. תודה שעזרת לי לעבור תקופה קשה בחיי, ותודה שעזרת לי להאמין בעצמי. התוהה והמתלבטת לנצח.

ה מוזה

New member
השלמה..

עם מה שהחלטנו עם הדרך שבה הלכנו ...השלמה עם מי שאנחנו ומה שאנחנו . כן , חלק ממי שאנחנו היא אותה החלטה שעשינו פעם . השלמה היא שלמות . וזה כואב וקשה לחיות עם חרטה , אז הביטי קדימה שאי עיניים לאופק כי משם זורחת השמש והיי שלמה עם כל החלטה ולו מהסיבה הפשוטה שהיא היתה והינה - שלך . ברוכה הבאה אלינו

עינב20

New member
יש עוד הרבה כמוהו...

לך.. שתדעי לך שאהבה איננה נמדדת בכמות ולמרות שהוא אהב אותך כ"כ ישנם עוד מליוני בחורים טובים שגם יודעים לאהוב ... אז בחור אהב אותך ככ או קי אבל אל תשכחי שיש עוד מלא כמוהו.. והחכמה היא לדעת להמשיך הלאה ולא לחשוב על מה שהיה אלא על מה שיהיה ויתרחש בעתיד.. ( לא יותר מסקרן?...) ממני עינב

Y A E LY

New member
../images/Emo140.gif

להאמין בעצמך זה חשוב, ואני בטוחה כי אותו גבר נהדר עזר לך להאמין בעצמך, אבל עליך לדעת להמשיך הלאה בחיים שלך, ולדעת להתגבר ואני מאמינה שאם באמת הייתם חברים הכי טובים הוא היה רוצה שתמשיכי להאמין בעצמך. ולכן- גם בשבילו ובעיקר בשביל עצמך עלייך ללמוד להאמין בעצמך- בוודאי שאת שווה אותו ואת גם שווה עוד מיליוני גברים וברגע שתאמיני בעצמך גברים טובים כמוהו ואפילו יותר- יעמדו בתור אצלך...

תודה לכם

תודה
זה המקום היחיד שבו סיפרתי למישהו שאני מתחרטת על אותה החלטה. תודה לכם על ההקשבה והעידוד

חרטה..

להתחרט זה בסדר, אבל להיות שקועה בזה זה לא טוב. להפיק לקחים, להסיק מסקנות..זה מה שצריך לעשות. ליבי איתך, דתיה. ואני לא אומרת כקלישאה, אני באמת חושבת כך לא להיות שלמים עם החלטה שהחלטנו או להיות שלמים עם מעשה שעשינו זה נורא המחשבות האלה של "מה היה יכול להיות אם..." אבל אסור לך לשקוע בזה אני מאחלת לך, שבעזרת ה´, תמצאי את הראוי לך בזמן שנכון לך.

למעלה