חריגה מהמלצות

חריגה מהמלצות

רציתי לדעת האם יש תווך ביטחון לגבי ההמלצות המצויינות על הסל קל. על הסל קל שלי כתוב שהוא עד 13 ק"ג ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בו גם כשהילד שוקל טיפה יותר (14-15 ק"ג) או שחשוב לעבור מיד לכסא בטיחות. בנוסף אני זקוקה להמלצה על כסא לא יקר ליל בן 11 חודשים ששוקל כ-12-13 ק"ג. חשוב לי שהכסא יהיה קל לקשירה וגם לא כבד מדי כיוון שלנו אין מכונית וזה בעיקר בשביל המכוניות של הסבים והסבתות, כך אנו מטלטלים הרבה את כסא הבטיחות. האם מותר להושיב ילד עם הנתונים הנ"ל על בוסטר?

חריגה בהמלצה

שלום רב, ראשית יש לעמוד בהנחיות היצרן לגבי משקל הילד בסל-קל , אם רשום כי הסל-קל הוא עד 13 ק"ג והילד כבד יותר, יש לעבור לכסא בטיחות מכיוון שבשעת חרום הסל-קל לא יענה על דרישות. לשאלתך השניה , כסא בטיחות קל לרוב נקשר בצורה מסורבלת יותר מכיוון שהוא זקוק לעיגון טוב יותר על מושב הרכב. ולכן כסאות הטיחות נאים במשקל של בין 5 ק"ג ועד 10 ק"ג. אני ממליץ להכנס לאחד מסניפי שילב ולבחור את הכסא הנוח ביותר לכם לשימוש הנ"ל . קיימים בוסטרים הניתנים לשימוש החל מ-15 ק"ג . תודה על פנייתך מוטי גרמיזה

המלצות

האם הבוסטרים שדיברת עליהם (אשמח אם תציין דגמים מסויימים) מתאימים לתינוק בן 11 חודשים? לפי ידעתי בוסטר מתאים מגיל שנתיים. אשמח אם תמליץ ליי על דגמים מסויימים של כיסאות ובוסטרים.

לגבי הברייטקס קרוזר פלוס

התעניינו בכיסאות, ומאוד מצא חן בעינינו הברייטקס קרוזר פלוס. הבן שלנו יהיה בסוף החודש בן שנה והוא שוקל 13 ק"ג. האם אתה חושב שזה כסא מתאים? חיפשנו כסא שמגיע ליותר מ18 ק"ג כיוון שהוא עולה במשקל מאוד מהר (בערך ק"ג בחודש). האם עדיף כסא עם חגורות אינטגרליות או שהחגורות של הרכב+הכסא הנ"ל מספיק טובות. מה שבעיקר מצא חן בעינינו זה המשקל של הכסא, כיוון שלנו אין רכב והרבה פעמים אנו נוסעים באוטובוס ממודיעין לנתניה להורים ושם נוסעים באוטו.

נ ע ה1

New member
שוב שאלה בנידון

מוטי, ענית לי פעם שגם אם על הסלקל רשום עד 9 ק"ג - אפשר להמשיך לשבת בו כל עוד הראש לא יוצא מחוץ לסלקל. איך? הרי לפי מה שכתבת כאן הסלקל לא יענה לדרישות בשעת חירום... לא ? חיפשתי באתר ולא הצלחתי להבין אילו כסאות (דגמים) יכולים להתאים לי לתינוק מעל 9 ק"ג אבל פחות מגיל שנה, כך שאני צריכה שהוא יוכל להיקשר גם הפוך וגם עם כיוון הנסיעה, ושיחזיק מעמד גם לאחרי משקל 13 ק"ג. האם תוכל לפרט באילו דגמים יד SPS וכן באילו דגמים יד חגורת קשירה 5 נקודות? תודה מראש!

המלצה חריזה

סל קל ישנים ( תקן ישן ) לשימוש עד משקל של 9 ק"ג, במצבים מסוימים אין בררה (הילד לא הגיע לגיל שנה) ויש צורך להמשיך להשתמש בסל קל . כל עוד הילד ראש הילד לא יוצא מגבולות הסלקל ניתן הסל קל לשימוש. הפתרון העברה של הילד לכסא גדול בגיל מוקדם יותר עלול להיות הרבה יותר מסוכן בגלל חוסר הבשלות הפיזית של התינוק לשבת עם כוון הנסיעה. הסלקים שנמכרים בשילב בלי יוצא מין הכלל לשימוש עד משקל 13 ק"ג וגיל של 12-15 חודש. היום יש לנו פתרון גם למצב זה ע"י הכסא החדש שלנו בבא קונפורט ISEOS המתאים לשימוש ילדים ממשקל 0 ועד 13 ק"ג הפוך לכוון הנסיעה (מומלץ לשימוש מגיל חצי שנה ) . ומגיל שנה ממשקל של לפחות 9 ק"ג ועד 18 ק"ג עם כיוון הנסיעה. הכסא כולל SPS (הגנה לתאונות צד ). וכל הכיסאות בשילב ממשקל 9 ק"ג הם בעלי רצועות 5 נקודות לשימוש מגיל שנה ועד גיל 4 בהתאם להתפתחות הילד גובה , משקל , גיל. בכסא הוא המוביל מסוגו . תודה על פנייתך מוטי גרמיזה

נ ע ה1

New member
תודה

למה אני לא מוצאת אותו באתר ? כמה הוא עולה ? האם הוא נמצא בכל הסניפים? ואם הוא מ-0 ק"ג אז למה הוא מומלץ "רק" מגיל חצי שנה ? האם תוכל לפרט אם יש עוד כסאות למצב הזה (מגיל חצי שנה עד שלוש), אם יש להם SPS ומחירים, כי אני כבר לא יודעת אם האתר משקף את כל המלאי בחנות.

למעלה