חריף\חנונים.

juggernaut

New member
חריף\חנונים.

כן כן עוד סקר(רק תעשו טובה..בלי עוד שרשורפלצת) ועכשיו השאלה המתבקשת - מה נסגר עם זה שחנונים לא אוהבים חריף? סחוג? חומוס?! טחינה?! כי אני לא יכול בלי זה(אבל כמו שאנה מוכיחה לי כל פעם מחדש...אני לא ממש חנון. אבל אני עדין בהכחשה. אני, אחרי הכל, מנהל את פורום מלחמת הכוכבים.) אז..מה מצבכם בחריף? אוהבים? שונאים? מחבבים +? איפה החריף נמצא בסולם האהבות שלכם?

noname202

New member
חחחח אני יודעת תתשובה

טוב אממ....אני אשכנזייה אז...תבינו לבד
ואני חושבת שרוב החנונים אשכנזים לא?
צריך לפתוח סקר...

Ziga

New member
וול, דווקא די אוהב סחוג homemade.

כמו שאבא של ידיד שלי עושה. *_* (אח, הריחות שממלאים את הבית כשהוא כותב של כל התבלינים, זה כמעט אורגזמי.) והחילבה שאמא שלו מכינה.. *נמס* אבל סחוג קנוי לא ממש עושה לי את זה. אבל חריף בכלל זה נחמד, תלוי איזה סוג, סך הכל, אבל הצד הטריפוליטאי שבי רינדר אותי די עמיד לחריפות, סך הכל.

demoloc

New member
תלוי מתי

זה לא משהו שאני אוכל בדר"כ,אבל מידי פעם לפני מגש גדול של פיצה לקחת שלוק מבקבוק טובסקו זה rush רציני

chuchi46

New member
חומוס/טחינה שליטה!

יש לנגב בדוך ולא בסיבוב... אבא פעם ניסה להסביר לי בנסיעה איך מנגבים חומוס... ואני אשכנזית! וכולנו אוהבי חומוס!

UnderTown

New member
דבר ראשון

חריף זה תמיד טוב (כמעט), אבל סחוג זה סתם גועל, אבא שלי אוכל את זה ומזיע. דבר שני, חומוס וטחינה מסחריים (צבר, אחלה, סולחה, וואטאבר) זה דוחה תגועל. החומוס וטחינה הטובים היחידיםם הם ממסעדות ערביות כמו אבו סאלח (אני גר בצפון, ממש קרוב לשם) חריף נמצא איפשהו באמצע, במיוחד דבר שאני אוהב לתבל בו בשרים. זהו.

NekoBunta

New member
חרייייייף!!../images/Emo99.gif

אני מסוג האנשים האלה שהולכים למסעדה מזרחית, בולעים להם את כל הרוטב של הפיתות ובורחים
...

Sakura Chan

New member
חחח ../images/Emo24.gif ואמ...

פעם שנאתי חריף.. לא יכולתי לסבול את זה והיה לי חריף מדי.. אבל בזמן האחרון התחלתי לאכול חריף.. וזה טעים!! בדרך מאוד מאסוכיסטית.. אבל טעים!

אני שונאת חריף../images/Emo10.gif|שבלול

החריף תמיד מאמלל אותי. פעם אחת הזמנתי פסטה מוזרה בלונדון והיה בזה הרבה צ'ילי, ובטעות אכלתי את אחד מהם. זה לא היה נעים בכלל.X:

Theherod

New member
ספר לי על זה

כשהלכתי למסעדה הודית בגיל שש, הזמנתי את אחד הקינוחים שהיו שם, מה שלא סיפרו לי, זה שיש בזה גושי פלפל חריף

למעלה