חריקה בדיסק קידמי - הייס הידראולי

חריקה בדיסק קידמי - הייס הידראולי

שלום, יש לי בעייה עם הדיסק הקדמי - הוא חורק, אבל לא כל הזמן (רוב הזמן כן). כשהאופניים היו אצל מכנופן הוא לא ראה שום תקלה, אבל זה קרה שוב וזה מ ח ר פ ן אותי!!! כאשר אני לוחץ קצת על הבלם זה נפסק, אבל חוזר לאחר מס' שניות. יש למישהו מושג??? תודה

MONSTER BOY

New member
אתה צריך לעשות בילדינג...

או לנקות את הדיסק יענו טוב טוב עם אלכוהול. או תיבדוק שאין ש/מן על הרפידות . או תבדוק שהם לא קרובות מידי... בכל מקרה תחזיר לנו תשובה מה מ3 אפשריות האלה קרה לך ואנחנו נעזור לך..

סליחה על הבורות, מה זה בילדינג?

ודרך אגב, החריקה זה לא משהו שבקושי שומעים (שפשוף, למשל), אלא אשכרה משהו שנשמע היטב גם לרוכבים לידי... תודה

nintense

New member
בורות ???

גם מי שכתב לפניך אין לו הרבה מושג. מה קשור בלידינג ??? (שזה החלפת השמן הקיים בחדש והוצאת אויר אם קיים במערכת). חריקות בהייס לרוב נובעות משמן \ לכלוך ברפידות. ניקוי הרוטור והרפידות באלכוהול לרוב עוזר, אם לא, תחליף רפידות, והפעם למשהו איכותי יותר.

MONSTER BOY

New member
תסתכל מה כתבתי בתוך ההודעה..

את זה שכתבתי בילדינג היתכוונתי רק אם כל האפשרויות שכתבתי בתוך ההודעה לא הולכות אז כנראה צריך בילדינג... יש מבין?

Yaron d

New member
נראה לי שאתה קורא חריקה

לרעש המגע של הרפידה עם הרוטור, זה קורה בהייס וקשה לי להאמין שתצליח למגר את זה לחלוטין, הרפידה פשוט נוגעת קצת ברוטור, לפעמים יותר ולפעמים פחות בלי סדר הגיוני שאפשר לשים עליו את האצבע. נראה שהם לא מצאו דרך יעילה להחזיר את הרפידה למקום אחרי כל לחיצה, זו אחת הסיבות בגללן עזבתי את הייס בעבר. תנסה להתרגל ,חלק נכבד מהשוק רוכב עם הייס אז כנראה שזה לא סוף העולם ואפילו נתקלתי בכאלה שאין להם את הרעש אבל רוב האנשים שאני מכיר שעדיין רוכבים עם הייס סובלים את הרעש בשקט. (יצא מעניין המשפט האחרון) דנינו

Yaron d

New member
אגב החלפת קפיץ לחדש

לא קשורה לעניין במקרה של הייס כי אין לו קשר להחזרת הרפידה למקום יש שני קפיצים שכל אחד מהם מחזיק רפידה אחת מחוברת לבוכנה וזהו (זו כנראה אחת הסיבות). דנינו

למעלה