חרםם על גלגלצ!!!!!!

Ayush Cohen

New member
כן כן כן חרם! אני שונאאתתת אותםםםםם

כמה שניסיתי לשכנע אנשים להצביע לא יכות להיות שהוא לא נכנס ניראלי גלגלצ עשו את זה בכוונה, כי הם לא אוהבים אותם ובמקום זה הכניסו שיר אחר- את הקינה ווסע המטומטם כי הם אוהבים אותו אז בטח הוא היה אחריהם ואת נה נה נה הם לא רצו להכניס :( חח אפשר להמציא כל מיני סיבות למה הוא לא נכנס אני שונאת אותם

מה חרם על גלגלצ? בטח לא היו מספיק ../images/Emo223.gif

הצבעות או בקשות. נגיד תודה שהם הכניסו אותם בכלל.
ואני אישית לא הצבעתי.

Ayush Cohen

New member
אבל גלגלצ לא זרו להם להצליח

לא היו הרבה הצבעות בגלל שהם לא הכניסו אותו לפלייליסט כמו כל השירים שהם משמעים כל סינגל חייב להיכנס לפליילסט ואותו הם לא הכניסו זה לא מספיק להכניס אותו זה לא עוזר לMCR להצליח בארץ אפילו הם לא שמים בסינגלס את סינג הם אוהבים רק שירי פופ ומסיבות בעעע

ronali001

New member
נכון נכון נכון!!!

נמאס כבר מקייטי פרי וג'סטין ביבר וכאלהה!!!!!דייי עד שהיה שיר אחד רוק נורמליי!!!אופפפ כ'כ ביאסוו :( ככה הם בחיים לא יבואו לארץ שאפילו לא משמיעים אותם באיזה "מצעד" מסכן שכל השירים שלו היו פופיים ומעצבניםם!!!!!1!@@#$%()*&^%$#

Ayush Cohen

New member
בואו נלחם נפציץ בבקשות לבחירות

אבל כל אחד יכול לבחור שיר פעם אחת אז אם כולם יבחרו שי ר לבחירות זה יהיהה מגניב יאללה שבוע מלחמה בגללגלצ כל יום לבחור שיר שלהם לבחירות וזה חיב או להיות השירים או I DONT LOVE YOU או WELCOME TO THE BLACK PARADE כי זה השירים היחידים שהם שמים שתל MCR כי הם הצליחו יפה ונכנסו למצעד השנתי טו לבחור זה קל צריך להיכנס לאתר המכוער של גלגלצ ואז יש כזה הבחריות בשעה בלהה בלהה בלהה ושם שלבחור נשעה את זה אם אתם רוציםם וחייבים להיות מלאא שיבחרו אחרת זה לא יצליח אני בעד להילחם השבוע :)

komsi komsa

New member
חחחחחח אתן רציניות?XD

איזה חמודות... לא צריך לקחת כ"כ קשה LOL למי אכפת מגלגלצ?

ronali001

New member
חחחחחחחחחחחח

זה לא שאכפת לנו מגלגל'צ (גם ככה אנחנו כועסים עליהם כי הם הורידו את NA NA NA..
) אבל אם ישמיעו שירים של אמסיאר,אז יותר אנשים יאהבו אותם,והם יתפרסמו בארץ-ועדיין יש בנו תקווה שאולי אולי אולי הם יבואו לארץ ויגשימו לנו את חלום חיינו!
אני יודעת שזה נשמע כאילו אנחנו חיות בסרט...אבל..היו דברים מעולם-אין לנו מה להפסיד וממש לא חבל לנו על הניסיון....

Ayush Cohen

New member
כןןןן נכוןן אני רוצה שהם יופיעו פהההה :'(

בגגל זה כל כך אכפית ליי :( אבל אני מזה אוהבת את MTV הם מעניקים להם את הכבוד הראוי זה רק אומר שישאלים (שזה לא כולל אותנו מה שאני אגיד עכשיו ) פשוט ל-א מ-ב-י-נ-י-ם ב-מ-ו-ז-י-ק-ה-!!!!!!!!!

NotPerfect4

New member
בתכלס..

את צודקת שאם הם יתפרסמו בארץ יש יותר סיכויים שהם יבאו, אבל אני חושבת שצריך הרבה יותר מזה שהם ינכסו למצעד של גלגלצ, ברור שהייתי רוצה שהם יכנסו למצעד. אנחנו בתור מעריצים (או יותר נכון מעריצות XD) צריכות "לעשות רעש" כדי שהם יתפרסמו יותר. אני לא יודעת עד כמה אפשר לעשות, אפשר לפרסם את השירים שלהם בפייסבוק ובכל חור כדי שהחברים ישמעו או להתקשר לתחנות רדיו האלו שמבקשים שיר ולבקש שיר שלהם..
ומה שאני חושבת שהכי צריך לעשות זה, ואין לי מושג ממש איך לעשות את זה, להראות ללהקה שיש להם פה הרבה מעריצים. כמו שפעם הפורום עשה וידיאו ומכתבים ואיכשהו הם קיבלו את זה.. אפשר גם להגיב להם לכל מיני קליפים ביוטיוב או בטוויטר שלהם על ישראל וכל מני כאלה.. ולקוות שזה יעזור
אם הם יבואו
באמת שהם יגשימו חלום שלי! ואיי חפרתי XDD

Ayush Cohen

New member
אין לי מושגג מה לעשותת

גלגלצ כיאילו זאת התחנה הכי נשמעת פה ופעם היה כזה כתבה בואולה שהם יבואו לארץ והם לא באו בסוף http://e.walla.co.il/?w=/268/1125768 מה קרה עם זה כאילו ללמה? אבל מזל שהם לא באו כי אז לא הייתי כל כך מעריצה שלהם ואז הייתי מפסידה

NotPerfect4

New member
לפי מה שאני שמעתי

הם לא באו בגלל המצב הביטחוני שהיה באותו זמן, כי זה היה שנה אחרי מלחמת לבנון השנייה אבל אני לא בטוחה שזה נכון..

ronali001

New member
אוי נכון זה גם נשמע הגיוני...

אבל ת'כלס בזמנו עוד לא הכרתי אותם-והייתי מפסידה...אז שיבואו עכשיווו :)

Ayush Cohen

New member
כןן

גם אני לא הכרתי אותם כל טוב באותה תקופה ומזל שהם לא באו כי אז הייתי מפסידה רגע היסטוריי בקירירה שלהם כי כל האמנים באים לארץ רק פעם אחת :(

komsi komsa

New member
רעיון יותר טוב

עזבו אתכם מהחרטא של גלגלצ, צריך ליצור קשר עם מפיק שמביא להקות מחו"ל לארץ כמו שוקי וייס למשל, יש מספיק מעריצים של אמסיאר בישראל כדי למכור הופעה (אתם באמת חושבים שהם להקה "לא מוכרת?" חח) אולי כדי לעזור בשיכנוע צריך לעשות עצומה באינטרנט ולהשיג הרבה חתימות, משהו כמו 2000 חתימות כדי להדגיש את הביקוש... המעריצים בכוחות עצמם לא יכולים לגרום להבאת להקה לארץ, זה יותר מסובך... כשהמפיקים יבינו שיש ביקוש הם ידעו איך לסדר את העיניין. אולי יותר מאוחר אני אצור עצומה כזאת, אני ממש רוצה עוד השנה הופעה (שנה הבאה אני כנראה מתגייסת וממש לא בא לי שהם יבואו ואני אפסיד את זהXDD)

komsi komsa

New member
פשוט להפיץ באינטרנט

בפורומי מוזיקה, פורומים כליים פייסבוק וכו' וכו'... אני בטוחה שקיימים בארץ מספיק מעריצים בשביל זה:)

למעלה