חרם מדיני על תחנות דלק - חובה

• פותח הנושא 66
  • פורסם בתאריך

עמרי 24

New member
חרם על תחנות הדלק

כידוע לכם, מספר לא קטן של תחנות דלק החליטו שהן גובות מעתה והלאה דמי שירות גם ביום, מובן לכולם שהתוספת היא מתחת לכל ביקורת,נהגים רבים החליטו להצביע ברגליים והמועצה לצרכנות מעודדת עוד נהגים לנהוג כך. הפורום הזה נרתם אף הוא למשימה ואני קורא לכולם: נתקלתם שגובה דמי שירות ביום? דבר ראשון תצאו ממנה, דבר שני תיכנסו לפורום ופרסמו את שם התחנה ואת המיקום שלה, ביחד נוכל לעצור אותם!

סמיי

New member
חרם הדלק

אני רוצה לחזק את דבריך ולומר שהלוואי וזה היה בר מציאות. נוהגים לומר המון שהצרכן הישראלי ינהר למקום הזול בכל מקרה, עם חרם או בלי חרם ולכאורה מנהג זה אמור לעזור בלהחרים. אך שוכחים לעיתים גם נוהג נוסף והוא של הנאמנות העיוורת של הישראלים למקום שהם רגילים אליו. ואם אנו נמצאים בדוגמא של הדלק אז קחו לדוגמא את תחנות ``סדש`` אשר עובדות מספר שנים בארץ אך לא זוכות לפופולריות גבוהה על אף המחירים הנמוכים יותר שהן מעניקות לבנזין על תדלוקים במזומן. ולכן יש לזכור שהישראלי הממוצע לא תמיד יעדיף לתדלק במקום חדש ``רק בגלל 1.2 שקל``. בברכה סמי 8-(

66

New member
הן לא בכל מקום

אם הן היו רבות תאמין לי שהייתי נכנס. כיום אני מתדלק בעיקר בתידלוק עצמי. אין שירות ויש עוד הנחה. אם אפשר לארגן רשימה של תחנות ``סדש`` תהיה זאת ברכה לנו.

סמיי

New member
אכן אתה צודק

הן לא רבות, אך גם למעט שיש לא נוהגים המוני ישראלים להיכנס (באיזור באר שבע לפחות..) בברכה סמי

baryb

New member
צודק בהחלט

ביום שכל הנהגים יסעו עוד 10 דקות לתחנה שהם לא רגילים לתדלק בה כל יום המצב יהיה הרבה יותר טוב. ובכלל צריך להוציא את המאבק מכאן ולהילחם בהם מחוץ לאינטרנט. 30 המשתתפים של הפורום הם לא מה שייפגע בתחנות הדלק

66

New member
לכולנו יש חברים

מספיק שכל אחד יעביר לחבר שיעביר לחבר וכן הלאה. חבר מביא חבר או יותר נכון מוציא חבר מתחנה גונבת.

כבר כתבתי על נושא זה. והנה תחנה שכן

כבר כתבתי בעבר בפורום על החרמת התחנות שגובות שירות יום. למשל בהוד השרון בכניסה לעיר(אם באים מכיוון צומת ירקון) יש תחנה מצד ימין שגובה עמלה ביום ובלילה, וקילומטר בהמשך יש עוד תחנה (ליד פלאפל כדורי המפורסם) ששמה שלט בכניסה: כאן לא גובים שרות לא ביום ולא בלילה. ואני מקווה שהתחנה שגובה את העמלה תישאר ריקה. חרם זה הפתרון היחיד. מילא אם העמלה היתה הולכת לכיס של המתדלקים, אבל לא, היא הולכת לכיסם של אלה שעושקים אותנו יום אחרי יום.

למעלה