חרם מנויים ! אסור לקנות מנויים!

Shayhhhy

New member
חרם מנויים ! אסור לקנות מנויים!

חרם מנויים מתחיל לתפוס תאוצה, אסור לקנות מנויים! אסור לבוא למשחקי הבית .. כדי לתת לליצן הראשי, אלי ז'ינו להמשיך להרוס לנו תקבוצה.

g i l 1 7 8

New member
שאלה רצינית

חברים אני באמת לא מבין אתכם. אני לא מבין על מה התרעומת. זה שכועסים על גוטמן כבונקריסט, אני מבין כי כולנו רוצים לראות כדורגל התקפי. אבל!!! מה לעזעזל אתם רוצים העונה מז'ינו? 1)נכון, חבל על אסי, בהחלט אני אוהב אותו ולא מסכים עם שחרורו 2)אופיר חיים, עזב מרצונו לתורכיה ע"מ לשחק בליגה טובה יותר ומשכורת משולשת ממה שקיבל פה 3)אלעד בןנפלד, תמיד תמיד אמרתי שהוא יגיע רחוק, ושחקן , ע"מ שיגיע רחוק חייב לעזוב את ב"ש כדי להתקדם. גם בניון היה חיב לעזוב אותנו כדי שישמעו ויראו אותו באירופה. לאלעד יש הזדמנות חיים להביא ליידי ביטוי את יכולתיו ואני מקווה שכולכם מחזיקים לו אצבעות שיצליח 4)נכון שכל השחקנים המקומיים עברו קיץ קשה, אבל בסופו של עניין מי שטוב חתם ומי שלא פשוט לא טוב מספיק לדעתי 5)חבל, שאת כל האנרגיות הללו של חרם לא מוציאים על דברים חשובים באמת - אתם עצמכם! תעשו חרם על וסרמיל ואל תבואו למשחקי בית , כי פוגעים בכם ובכבודכם (יושבים כל שבת בדיר חזירים כפי שידידי מוצארט הגדיר זאת). אנו רק בתחילת הדרך, שיהיה בהלחה גיל

מוצארט

New member
אתה צודק ברוב הדברים

רק אם הדברים היו נראים אחרת (טיפוח שחקני בית), לא היינו צריכים להגיד שרק במקומות האחרים דוגמת המועדונים הגדולים בארץ הם יוכלו להתפתח כראוי. חרם על משחקי הבית של הקבוצה, יהיה הצעד הכי משמעותי בכיוון אלי ז'ינו. רק אז הוא יבין שהוא בעסקי השעשועים, והוא צריך לגרום לנו הנאה במשחקים, לא סבל...

g i l 1 7 8

New member
מה הקשר ??? !!!!!!!

קאקו לא באר-שבעי בכלל, אז מה זה קשור אליו? בקשר לשניים האחרים: הם עזבו מרצון , אני מבטיח לך (מעבר לחיפה ומכבי ת"א זה דבר ענק לצעירים- אירופה, תארים, כסף, חשיפה, אצטדיונים , הדרך לאירופה ). אז מה רוצים מז'ינו ריבוני של עולם

מוצארט

New member
מה רוצים ממנו?

הוא פשוט מוותר מהר מידי על הדברים הטובים שיש לו ביד. בקצב הזה, לעולם לא נגיע לשומקום, אם הוא ימכור כל שחקן טוב שיש (או עובר) בקבוצה.

g i l 1 7 8

New member
אני מכבד אותך אבל...

לפי הבנתי ולפי תשובתך אני חושב שאנשים פשוט מוצאים סיבה לשנוא. ז'ינו הוא לא יענקלה שחר, גם לו יש מגבלה כלכלית - וצריך להבין זאת

AnakondA1

New member
איזה מגבלה כלכלית?

הבנאדם עושה בוחטות של כסף עם האולמות שלו...תאמין לי שהוא מצליח לגמור את החודש. מה רוצים ממנו? רק שיילך!

RED OR DEAD BS

New member
גם אתה כמו הילדים הקטנים

שזה מה שהם עונים, הכסף של ז'ינו זה כמו דמי כיס לכסף של שחר, מה אם היה לא יותר הוא לא היה משקיע בקבוצה, אתה מתנהג כאילו הבנאדם שואף להוריד אותנו והוא שונא אותנו, תבין הפועל זה החיים שלו בדיוק כמו בשבילך

RED OR DEAD BS

New member
לא כל האוהדים חושבים

ברדה, ובונפלד רצו להתקדם, כל שחקן יעדיף לשחק בליגת האלופות, בונפלד ראה שמכבי הפעילו וישר רץ לחתום, מצד אחד מדברים על היחס, ושז'ינו לא יודע להפרד משחקנים ואחר כך אומרים למה הוא משחרר אותם, דיי להיות דו-פרצפוים, תבואו לעודד, מתי שתבינו שלא נולדנו עם כפית כסף בכיס, תראו את שחר, בכל הזדמנות מתחזקים מתי תבינו שאין כסף אז תבואו לקראת ז'ינו והוא יבוא לקראתנו, ובעזרת זוהר וינון, ואביתר נוכל לבנות קבוצה לא רעה, בכל מקרה כל אוהד עושה מה שהוא חושב, ואני ילך לעודד את הצעירים והקבוצה שלנו, שער 5 מהדרום הוא הר הגעש באדום- תעשו שזה יתגשם.

RED OR DEAD BS

New member
כפית כסף בכיס, מצטער הייתי מסטול

איזה טעות, לא יודע איפה היה הראש, רק עכשיו שמתי לב, בכל מקרה הבנתם למה התכוונתי (כפית כסף בפה)

למעלה