חרם סטלנים

חרם סטלנים

בעקבות חרם צרכנים הסלולרי אני אומר שבשבוע הבא יהיה כל השבוע חרם סטלנים,הגיע זמן למחות על חוסר האיכות של החום והירוק בארץ והמחירים שאנו,אזרחים תמימים,נדרשים לשלם עבור החרא הזה.SPEAK UP NOW OP 4EVER HOLD YOUR SILENCE

AppIeyard

New member
כן זה ממש רעיון טוב

תכלס הגיע הזמן כבר שכל אחד יגדל לו איזה שני צמחים וכבר לא יהיו דילרים תלס כמה פעמים נדפקתם שהתארגנתם בכמות ובאיכות?

AppIeyard

New member
ונכון שאם התארגנתם בקטנה

זתומרת 100 שקל ומטה קיבלתם חרא של דבר?

NoShadow

New member
כמה פעמים "פינקו" אותכם?

(גראס עלים, ריסוס, חרקים וכו')

AppIeyard

New member
הרבה בלי החרקים אבל

וואלה ככה זה בארץ מה שיש לוקחים אין מה לעשות..עד שזה יהיה חוקי ובפיקוח(מתי עלינו כבר???) אבל תכלס לפחות שימכרו נקבות לא מופרות זה המינימום וואלה אחרי שעישנתי כבר שבוע נקבה וקצת אפגני אני התבאס להתחיל לעשן שוב זכרים... וואלה ובכלל מי שעוד לא היה במקומות עם גראס טוב למשל אמסטרדם לא יודע מה זאת סאטלה איכותית החומר של הארז על הפנים...

lefteye1

New member
תמיד אמרתי נקבות זה המין הכי טוב!

ואתם בנים חושבים שהזכרים שולטים בעולם! לא הנקבות!

mUdaFuckAh

New member
אה גם אתה מאלה

שמקבלים-חצי-קילו-ב100-שקל-בלי-זרעים-ומפחלץ-ת'תחת-ואתה-כזה-גבר-שיואושיאו ?

kacha

New member
מתדפוק?

מי מקבל זכרים בכלל?!?! זה שבגאנג'ה יש זרעים זה מעיד על כך שהיא נקבה. לזכר אין זרעים! :) וואי אתמול צפתי לי להנאתי ביממלח ועכשיו הידיים שלי נראות כמו ידיים של זקן רקוב כזה...קטע מוזר :):)

dr ganga

New member
תמיד אמרו לי שהדבר היחיד שטוב בזכר

זה שיש לו זרעים טובים לשתילה..טוב אולי אלו שאמרו לי את זה היו טמבלים או שאתה... צריך לברר

mUdaFuckAh

New member
אתה יודע אחשלי

בטבע, הזכר בדר"כ הוא המזורע, אולי אצלך זה לא ככה, אבל אצל הרוב כן

וירוסוס

New member
חדלו מיתוסים ילדודס.

בטבע, גם הזכר נכנס להריון ויולד תינוק, נכון?:) נקבה היא בעלת הזרעים, נקבה היא בעלת השיערות ש"תופסות" את האבקנים שהזכר משחרר לאוויר כדי להפרות נקבות. אולי אצלך זה לא ככה, אבל אצל הרוב זה כן. :)

למעלה