חרם על מקדונלדס

zxcvb

New member
חרם על מקדונלדס

חרם על מקדונלד´ס... הרשת העולמית של מקדונלד´ס החליטה שעל כל ארוחה שאתם קונים,יעבור חלק מהכסף ששילמתם לטובת הפצועים הפלסטינאים חבר´ה אל תקנו כדי שכל הפלסטינאים יחנקו לא קונים במקומות שהכסף שלנו הולך לפלסטינאים נא להעביר לכל הרשימה שלכם בבקשה להעביר כי אם לא תעביר זה לא יגיע לכולם!!!!!!!! זה באמת חשוב תעבירו את זה לכל הרשימה שלכם זה חשוב

נריה_ה

New member
לא ממש מסכים איתך

אין לי שום רצון שהפלסטינאים ימותו יחנקו או ישחטו. הם בני אדם ומגיע להם לחיות בדיוק כמונו! לא הייתי רוצה שמקדונלד´ס תעביר להם כסף כי אני מעריך שבכסף ישתמשו נגדנו בסופו של דבר. בנוסף המטרה של מקדונלד´ס היא לצבור פירסום, ופירסום כזה מתפרש באופן שלילי בעולם נגדנו. אלה יכולות להיות סיבות להחרים את מקדונלד´ס. חוץ מזה, אתם יודעים שמקדונלד´ס מוסיפים שומן בקר לגלידה שלהם??? - הם מטעים את הציבור, חשבתי שהגלידה צמחית... מאז אני לא קונה אצלהם דבר! נריה

Hell is beige

New member
אררגגגג...

אכלתי שם גלידה מאות פעמים בחודש האחרון (על חשבונם, אל תדאגו) ועכשיו אומרים לי שיש שם שומן בקר???? ארררגגגגג!!! (אגב, אני צמחוני)

Hell is beige

New member
השלמת פרטים

למען האמת, מקדונךדס תורמים 30% מהרווחים שלהם לארגונים ספציפיים בערב הסעודית שמפתחים נשק נגדינו חוצמזה הם כורתים חלקים מאסיביים מיערות הגשם בשביל להכין מצעי גידול לפרות (שנידונות להשחט). תאכלו פלאפל באמת - יותר בריא.

*mishel

New member
שלא נדבר על זה ש...

מקדונלד´ס מוכרים סבל בלחמניה! הם מתעללים בפרות המסכנות שלא עשו רע לאיש מימיהם (הקצרים מאוד, לצערי)! ממש עצוב...

CANDY MAN

New member
יאללה באמת תפסיקו כבר...

נראה לכם שאיכפת לי מה הם עושים עם הכסף שלהם או עם הפרות שלהם או ליערות הגשם אני שונא ערבים בדם אוהב חיות ושומר על הסביבה אבל אני לא יפסיק לאכול בגלל זה מקדונלדס כי זה פשוט טעים!!!! אני אוכל גם פלאפל וגם שוארמה אבל מקדונלדס זה פשוט טעים גם הארוחות וגם הגלידות וממש לא איכפת לי מה שמים לי באוכל העיקר שהוא טעים והעיקר שאחרי האוכל אני לא מקבל קלקול קיבה! וזה מה שחשוב!!! בברכה, CANDY MAN ששונא ערבים אוהב חיות ושומר על הסביבה אבל ממשיך לאכול מקדולנדס.

*mishel

New member
להתראות אהבה, שלום צביעות!

אתה ממש צבוע קנדי מן.... אתה אומר שאתה שונא ערבים, אבל בפעולות שלך אתה למענם. כמו שחכמינו ב´פלטפוס´ אמרו:"אני בעד דו קיום, אבל שונא ערבים, זה נשמע לכם סותר אבל זה... לא, אני נגיד אלימות, אבל מכה את אישתי, זה נשמע לכם סותר אבל זה.... לא, אני סובל מפיצול אישיות, גם אני! גם אני! גם אני!" קיצר, אל תהיה צבוע. מישל

peace and love

New member
איזה שטויות!!! ../images/Emo10.gif

מה זאת אומרת שיחנקו??? הם שווי זכויות בדיוק כמונו, הארץ הזאת מגיעה להם בדיוק כמו לנו! איך אתה חושב שיכול להיות פה שלום כשאנשים כמוך מדברים כך??? טיפת אנושיות וחמלה כלפי פצועים אפילו אין בכם... לפחות את תפרסם את הדברים הנוראיים האלה.

עדן*

New member
נכון אתה צודק...

לדעתי אתה צודק, ואני יפסיק לאכול במקדונלד´ס... למה שהכסף שלנו ילך לפלסטינאים???? אני העברתי את ההודעה הזו לכל הרשימה שלי ולדעתי חשוב שאנשים יסתכלו על העניין יותר ברצינות... מבחינתי שיסגרו את כל הסניפים בארץ, הם לא היחידים שמוכרים המבורגרים וגלידות... ואם הם ככה מתנהגים, אז שהפלסטינאים יקנו מהם... לא אנחנו!!! אוהבת עדן נ.ב מאיפה שמעת את הדבר הזה? איפה זה פורסם?

Connie M

New member
VE LAMEYDA HAMEDUYAK...

McDonald´s in Israel doesn´t give money to the FALASTINAIM. ZE BADUK! :) Have a nice day, Connie M

למען האמת..

זה מ-מ-ש לא מזיז לי. כאילו מה איכפת לי... מצידי שלא יודעת מה יעשו, אני אוהבת את זה ,זה טעים לי. וזהו..! שאנשים אחרים ישברו ת´ראש שלהם..,לא אני. לילה טוב

למעלה