חרם על סרטי אימה!! רק סיוטים זה עושה לי ;[ ולחשוב שהבנות רצו לעשות -_-
ס סוניק הקיפוד New member 13/2/05 #1 חרם על סרטי אימה!!../images/Emo118.gif רק סיוטים זה עושה לי ;[ ולחשוב שהבנות רצו לעשות -_-
ח חולת טלנובלות1 New member 13/2/05 #2 למה???!!! אני חולה על סרטי אימה!!!!!!!!!!!! הלוואי ויעשו שבוע שלם של סרטים כמו:"הצלצול","שחר המתים,ועוד.......
למה???!!! אני חולה על סרטי אימה!!!!!!!!!!!! הלוואי ויעשו שבוע שלם של סרטים כמו:"הצלצול","שחר המתים,ועוד.......
ס סוניק הקיפוד New member 14/2/05 #4 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif נהרסו לי החיים ;[
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif נהרסו לי החיים ;[
S sapir aloud555 New member 13/2/05 #3 שקט, אלאוד חכמות, הן יודעות מה המעריצים שלהן אוהבים [כמוני, למשל ] ואל תגיד לי שאם הן היו מוציאות את הסרט בסופו של דבר לא היית צופה בו, כי אני חושבת שישר שהיית שומע על זה היית מחפש מקור להורדה - הכי זמין שיש ברשת.
שקט, אלאוד חכמות, הן יודעות מה המעריצים שלהן אוהבים [כמוני, למשל ] ואל תגיד לי שאם הן היו מוציאות את הסרט בסופו של דבר לא היית צופה בו, כי אני חושבת שישר שהיית שומע על זה היית מחפש מקור להורדה - הכי זמין שיש ברשת.
ס סוניק הקיפוד New member 14/2/05 #5 ../images/Emo9.gifאת חכמה את../images/Emo118.gif כי הן אלאוד מה רצית ><