חרמון??

חרמון??

תחילת שבוע הבא (ראשון/שני) בחרמון - יש טעם לנסוע? יש עדיין על מה לגלוש? שווה את הזמן והכסף או שעדיף לשבת בבית ולעשות על האש?

alonaski

New member
לא! ../images/Emo31.gif ולא! ../images/Emo3.gif

אין כמעט שלג בחרמון וממש (!!!!!!!!!!!!!!!) לא כדאי לשבת בבית ולעשות על האש!!! רצח בע"ח תמימים - הוא בניגוד לאמות המוסר!!! בשר - לא בריא לבריאות! (מלא קולסטרול רע, פרה משוגעת, מחלות וחומרי אנטיסיביוטיקה וחיסונים שונים שהזריקו לבעה"ח האומללים לפני שרצחו אותם באכזריות... :&#39
:&#39
). סע לטייל! תרכב על אופני הרים בטבע! הכי מומלץ, כתחליף לסקי - קח לך אופני הרים, עלה איתם להרי ירושלים, בחר מסלול חלק ומהיר וטוס איתם למטה בשביל!!! - מאוד מזכיר גלישה במדרון סקי, לפחות האדרנלין שמתפוגג - זהה!

Loppy

New member
אלונה??? צימחונית???

בחיים לא הייתי מנחש עליך.... טוף, כנראה שאת ההנאה של האוכל בחופשת סקי את פחות או יותר מפסידה...?!...

alonaski

New member
תשמע...

אני "מפתיעה" כזאת... אני יודעת...
אתה לא חייב לקרוא לי "צמחונית". הרפרטואר התזונתי שלי - כולל הכל!!! מלבד בע"ח! לא מוכנה לתת יד לרציחת בע"ח תמימים שלא עשו לי כל רע!! לא חושבת שיש לי זכות בעולם הזה להרוג/לרצוח יצור אחר שנשמה באפו... ולגבי מה שאני מפסידה בחופשות סקי... יש לך טעות רצינית!!!! אחת ההנאות הגדולות שלי מחופשת סקי (-בצרפת למשל) - זה למצוא בערב את מסעדת הפונדו-גבינה המקומית הכי משובחת!!! אחחחח.... מתגעגעת לזה...

skier

New member
גם אני מאז שאני בצבא ...

צימחוני... ההיתי גם בתקופה של כל כיתה ט' אבל ההורים קטעו לי את זה.... אני מחזק את הדברים של אלונה...

alonaski

New member
סחתן עידן!!! ../images/Emo45.gif ידעתי שאני לא

מעריכה אותך לחינם!!! יש עליך!!
אז יראו אותך בטלביזיה ביום העצמאות??! תגיד לנו בדיוק איפה תעמוד שנוכל לעקוב אחריך ולראות אם אתה מפשל...

skier

New member
../images/Emo8.gifאני אהיה במשמר כבוד בערב יום...

הזיכרון בסוף ולא יום העצמאות(בילבול שלי ושל המפקדים)... משמר כבוד של הטקס ככל הניראה שורה ראשונה וככל הניראה גם בעיתון בנוסף... :) ובמטחי כבוד אני כניראה אהיה מהיורים ב"ה... זה מה שאני יודע בנתיים... מה חדש פה איך ביתנו החדש ומה שלום כולם?

liran87s

New member
אני אחלה, תגיד....

יצא לך בכלל לגלוש העונה ? כי לי בקושי יצא לגלוש, עונה דיי חרא מבחינת גלישה..... כולה 4 ימים אם כוללים את יום ההתרסקות...

liran87s

New member
אבל כשאני חושב על זה...

גלשתי מלא על סקייט והצלחתי אולי בנסיעה !! וזה כשאני הולך רק ימי שישי לאיזה שעתיים שלוש
ועשיתי סקי מים, ואפילו ניסיתי וייקבורד שלא הצלחתי להתרומם איתו, וגלשתי על פריבורד מלא.... אומנם אי אפשר להשוות לסנובורד אבל זה כבר הופך להיות יותר מארבע ימים
הינה החלק המלא של הכוס
חחחחחחחח... אני מנחם את עצמי...

skier

New member
אני גלשתי רק בחרמון וגם זה היה רק..

3 ימים כי המפקדים שלי אחרי שכבלתי אותם השאירו אותי 28 שבוע ראשון היהיתי צריך להישאר שבוע שני היה צריך כונננות ושבוע שלישי החזירו אותי מהבית ל"הקפצה" אז לא ההיתי כימעט בשבועות הטובים בבית ובקורס סגרתי 21 בידיוק אחרי.... אז היה באסה... אצלי חוץ מיזה הכל בסדר אני הולך להיות מפקד בכלא 6 עוד שבועיים ועל יום הזיכרון אתה יודע... מה ככה? מה חדש?

skier

New member
האתר נחמד לא היתעמקתי כי לא היה לי

זמן כל כך אבל ניראה טוב עכשיו אני חוזר לצבא עד יום ראשון אז ניהיה בקשר עד אז יאללה ביי....

liran87s

New member
ביי, תיכנס יותר לפורום ../images/Emo13.gif

ושירות נעים (עד כמה שאפשר)

למעלה