חרמונית

קישו

New member
חרמונית

עקב זה ששלושת האחים שלי עושים מילואים באתו תאריך אני צריך לקנות חרמונית ולא לקבל דלקת ראות בסוף המיל. מחפש חנות שאפשר לרכוש במחיר סביר .בתודה שלומי

אני מוכן למכור לך..

נשארו לי כמה חרמוניות מהסדיר..

אחזקת ציוד צבאי../images/Emo18.gif

בהיבט החוקי
: אם הנך מחזיק בציוד צבאי
ולא בהיתר מפורש זהו עברה על החוק. מעת לעת יש מבצעים להחזרת ציוד שכזה, אל תחנות המשטרה, שכדאי לנצלם לשם החזרת הציוד, ללא שאלות. במידה והציוד אינו מוחזר ותתפס אתה צפוי למשפט\עונש ע"פ המפורט בחוק. בהיבט המוסרי
: נהנת מהציוד, מהחרמונית, בזמן שרותך, תן אפשרות גם ל"אחים" שלך שעדיין משרתים בסדיר, או מילואמניקים כמוך, שבזה הרגע מבצעים תעסוקה, שומרים עלינו, ומאפשרים לנו להמשיך בהתנהלות שלנו היום-יומית (קרי: להתלונן על הרשויות והצבא וכו'
) גם להנות. הרי כולנו יודעים שיש מחסור!!! כמובן, שאני בטוח שהנך מדבר על ציוד פרטי ששייך לך וברצונך למכור ולא ברכוש צה"ל. שיהיה לכולם רק טוב, ט"ו בשבט מתקרב, צאו לטעת קצת שקדיות... להתראות.

פלסטיק

New member
ובהיבט המעשי?

חייל מילואים יודע איך יראה הציוד שיקבל באפסנאות החל ממכנסיים וחגורה וכלה בכל דבר שתבחר (איפוד, מכשיר קשר וכל השאר) בכל פעם שאני מתגייס למילואים שמתי לב שנדיר שחייל יחתום יותר מאשר על נשק אישי (ואם היה מותר גם את זה היה מביא מהבית) מה לעשות, אם אתה רוצה שהמכנסיים לא יפלו לך אבל יגיעו בשרוולים רק על הבירכיים, שיהיה לך חמים בחורף ולא לחטוף קליע בחזה אתה צריך להביא מהבית. אני בטוח שהתופעה מאוד תצטמצם אם צה"ל יספק ציוד תקין ומספק. עד אז חיילים טובים מוצאים את הפתרונות שלהם ולא משנה אילו איומים יושמעו בתקשורת. וכמובן שכל מה שאמרתי לא תקף לגבי ציוד צבאי שעושים בו שימוש באזרחות (כל מיני שיפוצניקים שמנפקים לפועל הפלשתיני שלהם מדי ב' כבגדי עבודה). זו תופעה מגעילה.

יש בחנוית למטיילים

מבלי לעשות פרסומת יש בחנויות ציוד למטיילים במחירים סבירים (יותר זול ממתש )

למעלה