חרמנית בבעיה

חרמנית בבעיה

נפרדתי מבן הזוג שלי לפני שלושה חודשים. מאז המגע המיני היחידי שהיה לי קרה שהנהג אוטובוס הביא לי עודף ונגע לי ביד. אני חרמנית. נורא. אני תוהה מה לעשות. מה הדרך הכי טובה להגיע לפורקן, פשוט מיציתי את המקלחות החמות. מה עדיף? סקס חסר משמעות עם ידיד? או סטוץ עם איזה מישהו שאני אכיר בפאב? אני לא רוצה סטוץ עם ידיד כי מעבר לדפיקה המיוחלת, אני לא רוצה לדפוק גם ידידות
לא נראה לי שאפשר אחר כך לחזור ל"עבודה כרגיל" אני לא רוצה סטוץ עם מישהו מפאב כי אני לא רוצה להיכנס למיטה עם זר מהרחוב. זה מגעיל. מה גם שאני צריכה רגש טיפה מה עדיף לדעתכם? מה פחות נורא? ועוד תהיה למה כדי "להירגע" בנים מתקלחים מקלחות קרות ובנות מקלחות עם מים שורפים? שלכם סנדי

ChilD SouL

New member
אהמ...

זאת אכן בעיה. את יכולה להכיר מישהו בפאב ולהפוך את זה לקשר שמבוסס על מין בלבד וכך לא תרגשי שהוא סוג של זר, היות ותכירי אותו קצת עם הזמן. או להפוך ידיד לסוג כזה של קשר, הידידות לא חייבת להפגע אבל לפעמים זה יכול להיות מביך פשוט. בנתיים, תעשי ביד.

הממ מה כבר אפשר לעשות..

אין לך איזה ידיד לא כל כך קרוב ככה קצת חמוד..? בטוח יש מישהוא שאת בקשר איתו גם אם רופף שפעם הוא התחיל איתך ולא יצא מזה כלום אבל עדיין אתם באזשהוא קשר... את הרי בחורה את יכולה להסוות את הרצון שלך לסקס בסתם הזמנה ידידותית לצאת לאנשהוא עם איזה ידיד... כאילו מה ציפית שנאמר.. פסלת את כל האופציות.. סטוץ.. ידיד.. אולי חבר לשעבר של הלפני אחרון... ואני לא מכיר אותך אז אני לא יודע מה טוב לך.. עם רגש או בלי...

ChilD SouL

New member
לא מומלץ ../images/Emo18.gif

בייחוד אם יש לאחד מהם רגשות לשני.

Cobe Anan

New member
לכי למכולת,

קני חמאת בוטנים. לכי לחנות חיות, קני כלב. תחזרי הביתה. את כבר יודעת מה לעשות...

זכוכיות

New member
אני עם דל פיירו,

ידידים שבעבר היו מחזרים, או אקסים (עדיף לא את האחרון אם עדין יש לך רגשות כלפיו)... נראה לי הרבה יותר נעים ובטוח מסתם זרים בפאב.

comet9

New member
קודם כל תירגעי

שליטה עצמית זה דבר מאד חשוב. עכשיו תשאלי את עצמך מה את מחפשת. אם את מחפשת להתפרק או מחפשת משמעות. כך או כך, תהיי סבלנית. זה עוד יבוא.

למעלה