חרמנית ומשתגעת...

just 20 f

New member
חרמנית ומשתגעת...

מה עושים אם את/ה אחרי פרידה של שנתיים אבל חרמנים (מאוד)? אני לא באמת מסוגלת לעשות משהו, זאת הבעיה, כנראה. עצה, מישהו? עוד משהו- אין לי איפה להכיר בנים ובנות לא באות בחשבון. ;)

Vdrums

New member
מה ז"א אין לי איפה להכיר בנים?

את נמצאת במנזר של בנות בלבד? ומה את לא מסוגלת לעשות? למצוא פרטנר זה לא בעיה, הודעה אחת בכל פורום שבכותרת שלו יש "נשים, גברים, אהבה, רומנטיקה, סקס, סמים ורוקנרול" וישר יעוטו על תיבת המסרים שלך מיטב חרמני ארצנו. בהצלחה. נ.ב רק מההודעה הזאת ששמת תקבלי הצעות מגונות. בדוק.

just 20 f

New member
זה קצת יותר מסובך...

אני יותר מסובכת. : ) יש לי חולשה לשם שלך... בן כמה אתה (אם אפשר לשאול)?

../images/Emo6.gif

את הדבר הכי חשוב שכחת.. תפוס

mikatal

New member
מבחינת הכרויות- בארים, דרך חברים

אינטרנט, כל מקום אחר. מבחינת סקס- זו ממש לא בעיה.תפני ל"פורום סקס" אם זה הקטע שלך. או שפשוט "תקימי לתחייה" איזה יזיז רחוק, או מישהו שאת מכירה.. בהצלחה

magenta73

New member
עשר אצבעות לך יש?

וחות מזה, צאי לעולם הפתוח.... יש הרבה גברברים... המון. הם קצת עסוקים כרגע, אמנם, אולי תנסי עוד חודש...

spooni

New member
כנסי לאתרי היכרויות כמו

ניפגשים אטרף ותצודי לך גברברים

just 20 f

New member
אני לא רוצה רק סקס.

גם אם כן, זה מוזר לי כי אני אחרי פרידה של קשר ארוך ומשמעותי. אני לא מסוגלת לחפש מישהו רק בשביל זה (נניח באתרי סקס וזה). אם הייתי יוצאת זה כנראה היה פותר את הבעיה... : )

bulb

New member
מה ההבדל בין בחורה לאסלה?

אסלה לא צריך לחבק אחרי שגומרים

bulb

New member
אז היום אני בתחפושת השוטר ואת במדי

היצאנית בעלת לב הזהב? למה שלא נגוון קצת?

just 20 f

New member
ואם להיות פוליטיקלי קורקט...

שוטרת ועציר, סוהרת ואסיר.

bulb

New member
אם כבר פוליטיקלי קורקט...

הרפי ועיזבי נא בשם אימך הורתך. דווקא הכנתי את הסרבל עמו שביקשת - אני הטכנאי המסוקס שבא לבקר את האישה המוזנחת (אך מטופחת ,יש לציין). יש בקשות מיוחדות בקשר לחגורת הכלים?

just 20 f

New member
חחחחחחחחחחח...

גם לך אין בושה? כנראה שלכל הבנים... : ) מה זה מוזנחת אך מטופחת? יש לך דמיון מפותח... תהנה!

bulb

New member
דמיון מפותח? ראיתי זאת בסרט

דרך אגב ,הזנחה מתבטאת לא רק במובן החיצוני.

just 20 f

New member
בסרט? אה....... מי אני שאתווכח? : )

אבל הבנתי אותך... יעני מוזנחת רגשית (אני נשמעת מפגרת כרגע, חבל)...

למעלה