חרקים באוריגמי

חרקים באוריגמי

אני מאוד אוהב לעשות חרקים כי אני אוהב את הצורה של הגוף שלהם. אני אוהב דגמים מסובכים וזו האמת... אני מצרף תמונה של חרק לא של לאנג אלא של בודאי. הוראות יש בספר "משחק בנייר" של פטר בודאי שאפשר לקנות במרכז לאוריגמי. נחשו באיזה נייר השתמשתי. רמז: ניסיתי שלא יראו את הצד השני בגימור הדגם.

eyal reuv

New member
החרקים של רוברט לאנג

יש לי את הספר הראשון שלו,ואלו בין הקיפולים המורכבים והמתישים ביותר שבהם נתקלתי. רק היום קיפלתי את ה-samurai helmet beetle (לאחר קשיים מסויימים במספר שלבים),ואני מרוצה מאוד מהתוצאה-הקיפול נראה ממש אמיתי,רק חבל שקיפלתי בצבע כחול ולא בחום או שחור... הנמלה,השפירית,הפרפר, והעכביש יוצאים ממש מרשימים,אך השאר קצת פחות. למשל העקרב של לאנג מסובך מאוד,אך התוצאה לא ממש שווה את ההשקעה-יש עקרבים הרבה יותר מרשימים ופחות מסובכים. באופן כללי,הספר של לאנג מעולה ומאוד מאתגר,ואני מתכוון להזמין בקרוב עוד ספרים שלו,במיוחד את ספר החרקים השני ואתorigami zoo . האם יש למישהו את התמונות של קיפולי החרקים מהספר השני,כדי לראות האם שווה להזמין את הספר?

eyal reuv

New member
כל אלו של לאנג?

אם כך,שווה לרכוש את הספר-רק שייקח הרבה מאוד זמן עד שיגיע... תודה

כמה דברים

בקשר לספר של סירגו, יש דיון עליו בארכיון הפורום בדף 39. אני קיפלתי את כל החרקים מהספר הראשון של לאנג אבל לא את כולם אני אוהב. לדעתי החרק הכי קשה בספר הוא ה-BLACK PINE משהו... אני כן אוהב את העקרב כי כיף להכין אותו. התוצאה נראית לי בסדר אחרי שניסיתי את העקרב של לאנג מספר החרקים השני שהוא יוצא לאנשים מסויימים בסדר ולי הוא יצא מזעזע. (הפרופורציות!) אגב, אתם מנחשים באיזה נייר השתמשתי בשביל החרק הראשון בשרשור? זה לא קשה!

נראה לי שאגלה מאיזה נייר זה עשוי

ובכן זהו פשוט נייר JAPANESE FOIL. צבעתי אותו ובגלל שאני לא מכונה אוטומטית אז היו כמה גוונים והגב יצא עם הפס..

למעלה