חרקים -זוחלים-חרקים

tesnake

New member
חרקים -זוחלים-חרקים

ב- 07\04\14 ביום שבת, יצאתי ל 5 שעות טיול עם החברה' של פורום הטרנטולות הישראלי כיוון שהם התמקדו באזור ב"ש עיר מגורי, אז במעט מאוד זמן דילגנו מבתי גידול מדבריים חוליים ,לים תיכוניים. כמה מצופי ומשתתפי הפורום שלנו שייכים אליהם והחלטתי(באישור המנהל) לגרור קישור לאתר שלהם . כל התמונות צולמו עיי חברי הפורום שלהם, התמונות הן של פרוקי רגליים וחרקים שונים. אני דאגתי יותר לפן של הזוחלים. המיוחדים שם היו: זוג נחושיות עינוניות מרשימות בגודלן שלדעתי הזדווגו ונשארו ביחד מתחת לאבן,3 או4 נחשילים חדי ראש מתחת לאבן אחת, 5 נחושיות נחשוניות בחצי שעה ותלום קשקשים צעיר שהיה כמעט לגמרי חסר את הצבע הלבן למעלה. יש ומיותר להדגיש שכל אבן וכל זוחל הוחזרו למקומם אחרי הצילומים. יאללה לילה טוב.

tesnake

New member
זוחלים לא היו שם בקופסאות ../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי, ההפרעה להם היתה מינימלית והסתכמה בצילומם במקום שבו הם נמצאו. חרקים ופרוקי רגליים לא מוגדרים כחיות בר ע"פ מדיניות רט"ג.

omer356

New member
ממש לא

האיסוף שם הביתה נאסר על ידי המדריך.שהדריך את הסיור בצורה נפלאה..

tesnake

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo59.gif../images/Emo31.gif../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif../images/Emo45.gif

tesnake

New member
קרן

לא צריך לחפש קונספירציות ודברים שליליים(
) איפה שאין,אני לא מסתיר דבר, ולראות אנשים לוקחים בע"ח מהשטח מעורר בי רצון להשחית לא פחות מאשר לך.לכן כן ל-
ולא באלימות. אנו תמימי דעים.

מעולה!!

אני לא מחפשת פשוט הנושא של פורטל הטרנטולה עולה כל פעם מחדש. אולי נשמעתי קצת מילטנטית אבל אם תסתכל בפורום שאני מנהלת- טבע פראי וחיות בר, דווקא ניסיתי למתן את המיליטנטיות והאשמות שנראו לי בלתי מוכחות בעליל. בקיצור, אם כבר מצאתי מישהו שהיה במקום, רציתי ממנו תשובה פשוטה. וברור שאנחנו תמימי דעים
ואולי גם סתם תמימים (לפחות אני)

tesnake

New member
אחלה../images/Emo13.gif

קבלי ח"ח על הפורום! חמוד לאללה אהבתי.

../images/Emo140.gif תודה

ויש גם שרשור חדש על גורים מהטבע אולי יום אחד אבחר באיזה ... נחש בתור חיית השבוע.... ואז נזמין את כולכם להשתתף ולתרום ...
יש המלצה לנחש חביב במיוחד? אולי ישראלי?

tesnake

New member
ראיתי את השרשור הזה קודם

כל הגורים פשוט חמודים. בקשר לנחשים, על כל נחשי ישראל יש הרבה מה להגיד, כשתחליטו לעשות משהו בכוון אני אשמח להוסיף ולתרום
.

למעלה