חרקים! חרקים! חרקים

esperansa

New member
חרקים! חרקים! חרקים ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

כבר יש לי סיוטים כל הקיץ בגללם. כיצד ניתן להרחיקם מהבית, בעיקר את המעופפים שבינהם. עוד בגללם אני אצטרך לרכוש עבורי תמציות להרגעה ולהפגת מתחים. טוב,וכעת לעניין החשוב. באיזה תמציות ניתן להשתש כדי להרחיק חרקים מהבית. וכיצד משתשמים בתמציות. אשמח לקבל תגובות.

ebony

New member
דבר ראשון להרגע../images/Emo9.gif

טוב שמן ארומתי של ציטרונלה הוא נגד יתושים אם זאת בעיה העיקרית. לוקחים בקבוקון של קרם גוף פשוט או של אלוורה ומטפטפים לתוכו 50 טיפות של השמן הארומתי ומנערים טוב אפשר למרוח על הגוף לפני השינה הריח לא משהו האמת
אבל זה בטוח מרחיק אותם ולא יקר יחסית. אפשרות שנייה היא לקחת קערות עם מים חמים ולשים בתוכן מסמרי ציפורן שאפשר להשיג בכל חנות תבלינים ואפילו בסופר. להניח על עדן החלון ובפתחים זה מונע מכל מיני ברחשים קטנטנים ומעצבנים להכנס
אבונית

להרחקת נמלים

שמן פילפל שחור בפינות הבית ובכלל לאורך הקיר שעליו הן הולכות אם אין, אז לפזר פילפל שחור במקום

shloמי

New member
../images/Emo39.gifחרקים ועוד

איזה סוגים של חרקים מתארחים אצלך ? אומרים... שחרקים מסויימים נכנסים לתוך החיים שלנו הם באים לאמר לנו משהו ועד שלא נבין הם ישארו או יגיעו אחרים בעקבות הרחקתם של הראשונים באמצעים שונים ומשונים... את יכולה לקחת את העצות שניתנו לך ולהשתמש איתם העצות הללו מועילות לגבי החרקים, אך לא לטווח זמן ארוך במידה ותרצי אינפורמציה בנושא, אשמח לייעץ במסרים בברכת אור ואהבה שלומי

../images/Emo24.gifשלומי,המון תודות על המסר

ששלחת לי. מעניין ומרתק. ושוב תודה.

arlot

New member
שלומי שלום לך , יש לי שאלה !../images/Emo9.gif

מה הם באים לאמר לנו ? לי עפים תיקנים מהחלון קומה 4 ומזל שיש לי רשתות , אבל מה זה אומר לגביי? יואו זה חייב להיות מעניין ! בבקשה ספר לי מה ההקשר בנושא. תודה רבה מראש וברוך הבא לפורום

../images/Emo24.gifברוך בואך arlot ../images/Emo20.gif

אתה צודק שזה מעניין. אני חושבת שכולנו נשמח לשמוע מה זה בא להגיד לנו. יום טוב.

חושחושה

New member
גם אני מאוד אשמח למסר בנושא

נשמע לי מעניין, וסיקרנת אותי מאוד מאוד!

למעלה