חרקים...

idoetl

New member
חרקים...

יש למישהו לינק להוראות של חרקים שיש להם לפחות 8 רגליים (ז"א ארבעה זוגות) והם עשויים מדף מרובע(או מלבני)? תודה מראש.

billkarson

New member
תנסה באתר של אלכס ברבר

ראיתי שם כמה דברים בקטגוריה של coplex תראה אם הקישור מתאים לך.

idoetl

New member
תודה רבה...

האלמנה זה בדיוק מה שחיפשתי. הקיפולים האהובים עלי הם חרקים, ובמיוחד כאלו עם הרבה רגליים ומחושים...

giladznaor

New member
חרקים

ישנם חרקים רבים מאוד באוריגמי. רובם דגמים מסובכים, ולכן הכנת ההוראות שלהם לוקחת זמן רב מאוד, ולכן, או שאין להן הוראות (אלא רק תרשימי קפלים), או שהם מופיעים בתוך ספרים, כדי להחזיר את השקעת הזמן העצומה בצורה של ירוקים מרשרשים. יש לי ולכמה מקפלים אחרים את Origami Insects I, Origami Insects II, Origami Insects - Tome 1. אם תגיע למפגש אוריגמי הבא, תוכל כמובן לבקש שמישהו יביא אותם. (ניתן לראות את הספרים באתר של גלעד אהרוני). מעבר לכך, יש תרשימי קפלים לחרקים רבים. מצורף קישור לתרשים קפלים שהוא יחסית סביר, של חרק די מרשים (אומנם יש לו רק 6 רגליים, אבל יש לו עוד הרבה "קצוות"). תנסה פשוט לקפל את כל הקיפולים, ואז לנסות ולסגור את הדגם.

idoetl

New member
תודה רבה...

אמנם אין לי את הספרים, אבל החלטתי לנסות את תרשים הקפלים, (זה הראשון שלי!) ויצא לי מספק בהחלט. מסתבר שיותר כיף לקפל מתרשים מאשר מדיאגרמה. יש הרגשה שאתה זה שמקפל, ולא "מאכילים" אותך בקיפולים אינסטנט (אם אתה מבין למה אני מתכוון...) וגם אפשר לאלתר יותר ולעצב את הדגם בצורה אישית. יש מישהו עוד כאלו?(לא יותר מידי מסובכים...) תודה.

למעלה