חרשות פתאומית

חרשות פתאומית ../images/Emo10.gif

מישהו שמע על התופעה הזו פעם? יש לי ירידה בשמיעה באוזן אחת... פתאום בלי הודעה מוקדמת.. לא יכולה לדבר בטל'... שומעת הכל במונו.... יש לי עוד שותפים לצרה?

moran f

New member
יש עצות ויש עצות

חלק מהעצות עלולות להזיק. מכיוון שלאף אחד מנותני העצות המכובדים אין השכלה וידע מתאימים, שלא לדבר על סמכות ואחריות, העצה הנכונה היחידה במצב כזה הוא הפנייה לגורם עם הידע, הסמכות והאחריות - רופא. ואת העצה שלך את מוזמנת להכיל על עצמך - אם התגובות שלי לא מוצאות חן בעיניך, את לא חייבת לקרוא אותן.

מצטערת אם נפגעת מתגובתי.

ברור לכולנו שאם יש תופעה מעין זו, עלינו להבדק תחילה אצל רופא מומחה(א.א.ג.). מדוע רשמתי לך את נושא ההתקררות
, גיסתי חלתה בשפעת בחורף האחרון, ואחת מתופעות הלואי היתה אבדן שמיעה באוזן אחת. ההתמודדות עם התופעה היא לא קלה כפי שכולנו יודעים, לא הבינה מהיכן מדברים אליה,לא הבינה מה מדברים בסביבתה ועוד... לאחר שבועיים לערך הבעיה נפתרה ונעלמה. קיויתי עבורך
שזו גם אותה תופעה אצלך. מאחלת לך בריאות מלאה ומהירה
בוקר טוב ונפלא לכולנו

moran f

New member
אני? למה שאני אפגע?

אני לא כותבת ההודעה המקורית. אני כן חושבת שזה היה מאוד לא במקום לציין מקרה אחד (גם אם הוא באמת באמת קרה לדודתך, או לשכנה של סבתא של החבר הכי טוב שלך מכיתה ג'). העצה ההגיונית היחידה במצב כזה היא לפנות לרופא - אין שום טעם לציין כל מיני גורמים אפשריים לבעיה (וחוץ מהתקררות יש לא מעט) בלי אפילו לדעת במי מדובר - מהפרטים שניתנו בהודעה אין לך אף דרך לדעת במה בדיוק מדובר ומה הגורם. כן, גם אם מסייגים את ההודעה ב"כמובן שצריך לפנות לרופא".

כמה הבהרות...

תודה לכל המגיבים... אחרי שקראתי את התגובות הבנתי שאני חייבת לספר כמה פרטים נוספים. המקרה שלי קרה לפני כשנה. רופאת אף,אוזן,גרון שבדקה אותי שלחה אותי לבדיקת שמיעה שם ראו שהירידה בשמיעה היא כ-25%. הרופאה אמרה לי שזה קרה בעקבות התקררות כנראה, או וירוס, ועכשיו אין מה לעשות. כשלא קיבלתי את התשובה שלה פניתי לרופא אחר...(אחרי כמה חודשים) והוא שלח אותי ל CT מוח. ב CT לשמחתי לא התוצאות היו שליליות ולא נמצא שום ממצא שבעקבותיו יכולה היתה להיות הירידה בשמיעה. הרופא הזה שלח אותי לבדיקה חוזרת (שעדיין לא עשיתי) ואפשרות של בדיקת התאמה למכשיר שמיעה. ואיזה בדיקה בבית-חולים לנושא שיווי המשקל. האם מישהו עבר משהו דומה? יש סיכוי (אחרי שנה כמעט) שהשמיעה תחזור?

moran f

New member
זה כבר לא אובדן שמיעה פתאומי

ובפורום אין אדם שמוסמך לתת לך תשובה לשאלתך. את בהחלט יכולה לפנות לקבלת דיעה נוספת אצל רופא אף-אוזן-גרון אחר.

המרחפת

New member
איפה את גרה?

יש קבוצת שיחה של לקויי שמיעה בירושלים ומתוכננת אחת לתל אביב- אולי שם תמצאי שותפים לצרה ובטוח שתמצאי שם עם מי לדבר על ההתמודדות

הפלגה לאי חרשים 200$

בקתה באי דממה עולה 4000 חרשים בעל תו ידיים בלבד לליקוים שמיעה יש מבצע החלפה 6000000 אלף מילון אוזניים שומעים לאדם אסיר ציון ליקוי שמיעה כולל ידיים לא כולל אוזניים לגלקסיה דממה אין כניסה שומעים..זה לא פתאום שלא שמעתם או לא הקשבתם ליקוים שמיעה..

למעלה