חשבון בבנק

דנה אז

New member
חשבון בבנק

היום הולכים לפגישה בבנק בינלאומי לבדוק את האפשרות להעביר לשם את החשבון, בעקבות הצעה שנשמעת אטרקטיבית בטלפון.
וזה עורר בי תהיות הרי הכסף והחסכונות של רובנו נשמרים בבנק ויש כאלה שמחליפים כל הזמן, ויש כאלה שנשארים עם אותו חשבון מגיל טיפש עשרה.
אני לפני שנים עזבתי את הבנק שהייתי בו מגיל צעיר, והצטרפתי לחשבון של בעלי, בעקבות התנהלות מבזה של ס. הסניף.
אז מספר שאלות למי שבא לענות, או לחשוב עליהם.
האם אתם מאלה שנשארים באותו הבנק שנים, או שהחלפתם בנק?
אם החלפתם מה היו השיקולים?
אם אתם באותו הסניף למה נשארים מה חשוב לכם?
ושאלה קצת שונה האם לכם ולבן/ לבת הזוג חשבון משותף?

אמיר19803

New member
בנק כן מחליפים

הרבה שנים הייתי בבנק הפועלים, ירושה של ההורים, אך ההתנהלות שלהם, והעמלות גרמו לי לחפש מקום יותר טוב לכסף שלי, הכל התחיל בעקבות החיפוש אחרי המשכנתא שגרם לי להגיע למזרחי טפחות, פשוט שם קבלתי את התנאים הכי טובים, תחפשי תמיד מה עושה טוב לך ולכסף שלך, עמלות, שירות, ומעל הכל הצרכים שלך

אפרתי38

New member
תלוי מה מחפשים

היי דנה,
האמת שאת מעלה פה שאלה מעניינת שרק לאחרונה התחלתי לחשוב עליה, אני לא עזבתי את הבנק הראשון שלי עד לאחרונה, כנראה שמרתי לו מעיין חסד נעורים.
פתחנו אני ובעלי חשבון חדש ברגע שהתחלנו לחפש פקדונות משתלמים והבנק שלי לא סיפק לנו את מה שרצינו.
השיקולים היו ללכת למזרחי טפחות שנתנו לנו תנאים נוחים להשקעה, כמעט בלי סיכונים - שזה בעיניי מה שזוג צעיר ממעמד הביניים מחפש היום.

דנה אז

New member
בדיוק על זה אני מדברת

מסיבות שונות אנחנו נשארים במקום המוכר. ולא תמיד בודקים כדאיות.
אני עברתי פעם אחת בנק בגלל יחס. ואחר כך בגלל עברנו לבנק יהב, בגלל שלבעלי יש תנאים מעודפים בלי עמלות חוץ מנירות ערך. לאחרונה פנו אלינו עם הצעה דומה מבנק בינלאומי- ואנחנו שוקלים.

למעלה