חשבון בנק בסין

Jinkobill

New member
חשבון בנק בסין

אחרי שפתחתי חשבון בבנק סיני, נגיד בנק אוף צ'יינה, איך אני מעביר את הכסף מהארץ בלי שהעמלה תהרוס לי ת'חיים? מישהו מכיר דרך? דרך האשראי אני יודע שהעמלה מאוד מאוד גבוהה.

Omiz

New member
ככלן שאני יודע העמלה על העברות

בנקאיות לבנק אוף צ'ינה הן 39 USD לכל העברה. אני לא מכיר דרך לחסוך את זה, אלא אם כן אתה מביא כסף מזומן ומפקיד אותו. אם זה משכורת שאתה מקבל מחברה תדרוש שיממנו את העמלה. תנסה לאחד העברות, במקום להעביר 3 פעמים 1000 דולר, תעביר פעם אחת 3000 דולר. צר לי שאין לי משהו יותר טוב, אם תמצא דרך יותר טובה, ספר לנו !

Jinkobill

New member
שאלה נוספת

היי קודם תודה על העזרה נגיד אני מעביר 1000 דולר בהעברה בנקאית מהארץ לבנק אוף צ'יינה, הם יקבלו זאת בשקלים וימירו ליואנים? או קודם ימירו לדולר? אולי בכלל עדיף להשאיר את הכסף בדולרים בחשבון הסיני ולעשות את האקסצ'יינג בדוכנים ברחוב? לגבי כרטיסי אשראי - ניתן לעשות כרטיסי אשראי סינים כשיש לך חשבון סיני נכון?

Omiz

New member
העברה בנקאית

קודם כל האם החשבון שלך הוא אישי או של חברה ? בכל מקרה עדיף שיעבירו לך בדולרים ולא בשקלים, אני לא יודע איך הם יתמודדו כאן עם שקלים. בחשבון פרטי יש גם דולרים וגם RMB, אם מעבירים לך בדולרים, אתה יכול למשוך בדולרים (נדמה לי שאתה לא יכול למשוך יותר מ-2000$ ביום) ולהחליף ברחוב, או להחליף בבנק. אם אתה מחליף בבנק זה לא שאתה מוציא את הכסף ואז מחליף אותו, אתה אומר להם: תחליפו לי 500$ ואז אתה יכול לבחור אם למשוך אותם או להשאיר אותם בחשבון ה-RMB. לא יודע אם כדאי לך להחליף ברחוב, תבדוק את השערים ותזהר מכסף מזויף. ניתן לעשות כרטיס אשראי כשיש לך חשבון פרטי.

Jinkobill

New member
ועוד אחת...

תודה על המידע המקיף. החשבון הוא פרטי. האם בנקים סינים מקבלים המחאות בנקאיות מבנקים בישראל? נראה לי עדיף מאשר לעשות את כל ההעברה מהחשבון שלי בארץ לסין כשאני בסין... חוץ מזה, יש לך מושג לגבי שערי החליפין של הבנקים? הם גבוהים? שוב תודה!

Omiz

New member
אני לא יודע לגבי המחאה בנקאית...

תבקש שיעבירו לך ישר לחשבון בסין, בדולרים, ושיוספיו 39 דולר לכל העברה שערי החליפין כמובן משתנים, אבל לרוב נעים באזור ה-8 YUAN לדולר. אני לא חושב שהם מאד גבוהים

למעלה