חשבון כמעט פשוט

lily kane

New member
חשבון כמעט פשוט

אוקי אז הנה המחשבה-שאלה שלי אליכם פורם של אנשימות יקרים
כמה אחוזים אתם מרגישים גבר?
כמה אחוזים אתם מרגישים אישה?
והאם יש משהו שאתם מרגשים מאה אחוז?

לגבי עצמי לאחרונה אני מרגיש יותר 70% גבר-30% אישה
אבל אני לא מרגיש שום דבר 100% - אני מרגיש 80% ג'נדר קוויר ו20% משוגע שלא מתאים לשום מקום בחברה

both

New member
בעבר

הרגשתי בערך 90% גבר ו 10% אישה, עם הזמן והשינויים בחיי ואחרי שהגעתי לנקודה בחיי בה הרשיתי לעצמי לקבל את עצמי יותר, יהיה נכון יותר לתאר את מה שאני מרגיש גבר 100% אבל מכיר בזה שיש לי 90-95% תכונות גבריות ו5-10% תכונות אופי נשיות יותר. מקווה שזה לא מבלבל יותר מדי. לר יודע איפה זה שם אותי מבחינת אחוזים בהקשר לג'נדרקוויריות אבל אני בהחלט רואה עצמי גם כג'נדרקוויר. בעבר גם אני חשבתי אני משוגע ולעולם לא אתאים לשום מקום בחברה אבל כיום אני מקבל את זה באהבה וחושב שאני פשוט שונה ואיך שאני רואה עצמי ומרגיש זה משהו שמיוחד לעצמי ואני לא צריך להשתייך לשום מקום, מלבד לעצמי (וסוף סוף אני מרגיש שדברים מתקדמים לכיוון התאמה בין הנפש והגוף וטוב לי).

על המשפט

"כיום אני מקבל את זה באהבה וחושב שאני פשוט שונה ואיך שאני רואה עצמי ומרגיש זה משהו שמיוחד לעצמי ואני לא צריך להשתייך לשום מקום, מלבד לעצמי"

lily kane

New member
זה נראה לי טבעי

נראה לי שגם האנשים שהכי מרגישים שהם ב99 אחוז של צד אחד יהיה להם גם את האחוז הזה לפחות לצד השני

המממ

אני לא יודעת אם זו תחושה של גבר אבל אני משתעשעת ברעיון הזה לפעמים
אבל ממש מעט . אולי 4 אחוז?
אישה אני די בורחת מהתחושה הזו לצערי מנסה לעבוד על זה אז אולי 20 אחוז?
תלוי גם בסיטואציה ילדה שלא יודעת מה לעשות עם החיים שלה רב הזמן
אבל ילדה שאיבדה את האש שלה

אסור3

New member
0% מול 0%

זה פחות או יותר.
לדעתי אני לא פה ולא פה כי זה לא ברור לי ואני לא אוהב את החלוקה הזו בכלל.
אבל במציאות אני יותר נשי אז לכאורה יותר "אישה". אבל בגלל שאני לא מתחברת למילה אישה וליצוג שלה אז יותר בת.
כנראה אני קצת בת קצת בן והרבה לא משנה כי לא אכפת לי ולא רלוונטי.
וגם כי לא מצאתי לי תשובה טובה בנושא.

lily kane

New member
תשובה מעולה

מותר לחלוטין להיות משהו אחר ולא נשי וגברי גם עם כול העולם מדברים בצורה ממוגדרת, זה לא משנה כי זה רק הגדרות שעושים בשביל הנוחות ולא המציאות

למעלה