איזה אותיות קטנות ?למישהו יש חשבון או מכיר, מה הנוהל לגבי המיסוי? שמעתי שהם לא מטפלים במיסוי רווחים וקיזוז הפסדים,,, איך זה
גם מבחינת העברת כספים כניראה יש אפשרות להפקדות מארה"ב ומשיכות בישראל ,,, מי יכול להוסיף אותיות קטנות
סליחה על הבורות. מי הם?רבותיי, באמת, תנו מעט כבוד ל-MR.GOOGLE!
שאלות - בלינק אפליקציית השקעות ומסחר בשוק ההון
Blink - מהיום השקעות זה לכולם. מורידים את אפליקציית בלינק ומתחילים להשקיע במניות ולסחור בבורסה בלי עמלות, בלי מינימום הפקדה, ובכל סכום גם להשקעות קטנות.heyblink.com
זה ברוקר היחיד שהינו חבר בורסת ת"א והינו מבצע גביית מס בעצמו בארץ עבור הסוחרים בארה"ב.
כמו-כן, ללמוד ולהגיש דו"ח למס הכנסה - זאת התפתחות שכלית חיובית, מה העניינים אתכם???
נ.ב.
אין לי שום קשר אליו, אני כותב בכלל מקליפורניה.
רבותיי, לא לפחד ולא להתבייש מהאינטרנט.סליחה על הבורות. מי הם?
עשיתי בדיקה, נשמע באמת מעניין פשוט לא הכרתי אותם לפני כן. יש לך ניסיון איתם?רבותיי, לא לפחד ולא להתבייש מהאינטרנט.
אנא קחו עכבר וגלגלו אותו, זה לא יכאב.
או שאסור לך והרב לא מרשה?
מהאי כשרות של מעמד לחבר בורסה בישראל?סליחה על הבורות. מי הם?
בוודאי שלא מציע.מה עושה מחזיק בחשבון אינטראקטיב לא ישראלי בענין תשלומי מס על רווחי הון?
האם אינטראקטיב מציעים פתרון לענין המיסוי?
חחח, פעמיים בשנה? מאיפה הבאת את זה?הוא חייב להגיש פעמיים בשנה דו"ח למס הכנסה, עבור כול חצי-שנה.
צריכים להבין, מי אלה "אינטראקטיב ישראל" ועל מה בדיוק הם גובים תוספת עמלה משלהם לעמלות מקור יותר נמוכות של IB.שמעתי שאינטרקטיב ישראל נותן את האופציה לקיזוז מס בישראל (חדש מאד).
מה אני טוען???אז מה אתה טוען? ליפתוח ישר ב-IB ? האם אפשרי? ועדיין לא פתרנו בעייה חישובים ותשלומי מס בעיסקאות, אם הם לא מבצעים כולם בעיניין מס והחבר גם לא אז מה יהיה בסוף?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.